Valavuori ja Ukkola cancel-kulttuurista ja mediasta: “Kun kivitys alkaa, faktat on toissijaisia”

3.05.2021
109 212 Näkymät

Juuri alkaneessa julkkis-BB:ssä nähtiin tiukka keskustelu sananvapauteen liittyen, kun Aleksi Valavuori ja Sanna Ukkola keskustelivat cancel-kulttuurista, punavihreästä mediasta ja sosiaalisen median myllystä "vääriä mielipiteitä" kohtaan.
Vaikka tämä video toki samalla mainostaa uutta BB-kautta, niin avoimuuden vuoksi totean, että en ole saanut tuotannolta rahaa tai etuja eikä minuun ole oltu yhteydessä, vaan niinkuin aina, nostan esille sellaisia asioita, joita koen tärkeäksi nostaa esille.
Kaupalliset yhteistyöt siis pidän jatkossakin poissa omasta tekemisestäni, jotta kaikki voivat tietää, että olen puhumistani asioista ja esille nostamistani asioista sitä mieltä, mitä olen, enkä ole niitä kanaviini laittanut rahallisen hyödyn vuoksi.
MUUT SOMEPROFIILIT:
Instagram: @sebastiantynkkynen
Facebook: facebook.com/officialsebastiantynkkynen
Twitter: twitter.com/sebastiantyne
Snapchat: sebastiantyne

Kommentteja
 • 6:14 "Joku perkeleen pihatonttu" Pakko laittaa tuo lausahdus korvan taakse :D

  TonkaTonka5 päivää sitten
 • Tämä "kriittisintä yhteiskunnallista keskustelua" ? Cmon lukuisat lehtorit kirjoittaa tästä ja tää ollu aiheena vaikka missä yliopistojen podcasteissa. Löysit vaan suoran reijän mistä tunkea nyt sitten sitä omaa ideologiaa , eikä "heidän vihervassarien". Suurin osa on vaan yksinkertaisesti eri mieltä tai ei nää ongelmanaa nykyisen äänen kanssa, koska se heijastaa omaa. Näin demokratia toimii, joudutte olla valtakansan kanssa rauhassa. Ei persut oo mitenkään "vaimennettu" vaan suurin osa ei vaan oo teijän puolueen kannalla. Turha sitä on lähteä valittamaan kun saan reaktiota netissä kun tää vapaa alusta myös niille "vihervassareille" -

  JolandaJolanda5 päivää sitten
  • Lukuisat lehtorit eli siis aineenopettajat? Laitahan muutama linkki näihin lukuisiin kirjoituksiin ja yliopistojen podcasteihin.

   ahmo2ahmo23 päivää sitten
 • Eikös Sanna ollut ennen punavihree, mutta nykyään näyttäisi olevan totuuden puolella? Näkisipä tällaista totuuden vetovoimaa enemmänkin tässä maailmassa

  m vm v6 päivää sitten
 • Cancel-kulttuuri on sairasta, mieleeni muistuu eräs tapaus muutaman vuoden takaa, kun silloista Ylen politiikkaa käsittelevän ajankohtaisohjelman juontajaa kritisoitiin twitterissä. Tämä juontaja otti yhteyttä kritiikin esittäjän työnantajaan (kansalaisopisto) ja yritti painostaa erottamaan tämän häntä kritisoineen henkilön. Sairasta. Käsittääkseni tällä hetkellä keskustelu cancel-kulttuurista on Suomessa pinnalla erityisesti Finlandia-voittaja Leena Krohnin haastattelun vuoksi, jossa hän nosti esiin yhteiskuntamme uhkina cancel-kulttuurin ja poliittisen islamin. Tästä haastattelusta tai aiheesta ei Yle ole yllättäen hiiskunut mitään.

  Jorma578Jorma5786 päivää sitten
  • Se oli 1 ainoa haastattelu lukuisan vihapuhemeuhkaamisen marginaalissa. Ja toi eka kappaleen sarkasmi, tuota te jaksatte jankuttaa eri silakka-, -rasmus- ja muissa ryhmissä, vaikka ei se tapaus noin mennyt. Ja vaikka olisi mennytkin, se ei poista näiden silakkaporukkaiden massiivista vastaavaa toimintaa mutta sehän ei sinua kai haittaa?

   ahmo2ahmo23 päivää sitten
 • Niin totta, joka sana. Molemmat puhuu asiaa asiallisesti. Jatkoon /jakoon

  Real GamblerReal Gambler6 päivää sitten
 • KYLLÄ ON KANSANEDUSTAJA

  J.A.J.A.7 päivää sitten
 • VOI VITTU PITÄÄ KEKSIÄ ONGELMIA KOSKA MEILLÄ ON ASIAT NIIN HYVIN

  J.A.J.A.7 päivää sitten
 • Näin on

  MattipoikaMattipoika7 päivää sitten
 • Siinä on varsinaisia asiantuntujoita..??

  Juha LaaksoJuha Laakso7 päivää sitten
 • Aika paksua puppua. Ukkolahan itse kavalsii häntä arvostelleen ihmisen tämän työnantajalle suoraan!! JSN antoi langettavan. Että semmoinen tsuurnalisti ja todenpuhuja.

  Ismo LinkoIsmo Linko7 päivää sitten
  • @Ismo Linko I rest my case. MOT.

   ahmo2ahmo23 päivää sitten
  • @ahmo2 Hehheh tosiaan. Ukkola etkä sinäkään saa millään tekemättömäksi sitä tosiasiaa, että Ukkola otti yhteyttä mainitun tapauksen yhteydessä henkilön työnantajaan. Tunnetuin seurauksin. Vastenmielistä journalistista vallankäyttöä. Tuon seurauksena Ukkolan puheet canceloinnista eivät ole luotettavia eivätkä uskottavia. Esimerkkisi totuudenpuhumisesta ja kahdesta asiaintilasta on vailla mitään mieltä. Lue tekstisi uudelleen ja yritä tajuta se. Mahdotonta.

   Ismo LinkoIsmo Linko3 päivää sitten
  • @Ismo Linko Heh heh. Sanna kertoo, että ihmiset canceloivat ja ilmiantavat toisiaan työnantajille ja milloin minnekin. Muka-sarkastisella heitolla "Että semmoinen tsuurnalisti ja todenpuhuja" ilmaiset, että tuo ei pidä paikkaansa ja annat esimerkin, jossa Ukkola itse on tehnyt niin. Nyt samaan ei voi olla olemassa 2 eri asiantilaa, jossa Ukkola mielestäsi itse toimii oman väitteensä esimerkkinä ja jossa Ukkola samaan aikaan onkin väärässä, eli ei toimi esimerkkinä. Koska et yksinkertaista ristiriitaa osaa ilman tavaamista ja alleviivaamista huomata, keskustelu taitaa jatkossakin seurata puoleltasi näitä samoja umpitylsiä ratoja, eikö niin? Ei jatkoon.

   ahmo2ahmo23 päivää sitten
  • @ahmo2 Heh. Kerro nyt ihmeessä, kuinka Sanna kertoo totuuden, kun hän soitti tavallisen kansalaisen esimiehelle ja valehteli sekä ruikutti, kun oli saanut osakseen aiheellista arvostelua. Julkisen sanan neuvostosta tapaus löytyy ja on luettavissa. Langettava päätös luonnollisesti, kun Yle meni valitettavasti Sannan vipuun. Semmoista sekoilua.

   Ismo LinkoIsmo Linko3 päivää sitten
  • Älä sekoile enempää.

   ahmo2ahmo23 päivää sitten
 • Mitähän persut tekis kannabiksen laillistamisen eteen? Teillä on paljon duunari possea jotka teitä äänestää ja pitkälti samaa mieltä asioista mut teidän edustajien älytön suoraansanoen valehtelu esim. kieltolaki kumoon 2020 aloitteen lähetekeskustelussa kertoi ettei kauheesti kiinnosta. Ja onko niin että mielestänne tuossa keskustelussa voipi faktat jättää ulos ja tehdään tunteella niitä ratkaisuja? Tosiaan ajatte touhullanne porukan äänestään vihervassari akselia kun ainoot jotka tuohon uskaltaa puuttua...

  Charly LongjohnCharly Longjohn7 päivää sitten
  • Huutista nistin defensseille :D

   teyteteyte21 tunti sitten
 • Taitavalle ja fiksulle sebulle iso kiitos tästäkin!

  kipi593kipi5938 päivää sitten
 • En seuraa formaattia mutta nämä kaksi suoraselkäistä ja rehtiä ihmistä sai minut seuraamaan ohjelmaa jatkossa.Sanna on valinnut hienon tien ja siirtynyt riippumattomaan yhtiöön tekemään hyvää asiaohjelmaa.Ja olisi hienoa nähdä valavuorta lisää mediassa myös.

  kipi593kipi5938 päivää sitten
 • Eipä olisi joskus uskonut, että kiinnostun Big Brotherista siksi, että siellä jotkut julkisuudesta tutut henkilöt uskaltavat puhua asioista, jotka ovat monissa paikoin kiellettyjä. Jotenkin totaalisen absurdi fiilis. En ole mikään Valavuori-fani, mutta muistakaa äänestää mahdollisissa äänestyksissä Aleksia ja Sanna Ukkolaa BB-talossa. Ihan vain niistä syistä, että tuovat julki epäkohtia. Ainoa keino tälle hulluudelle on tukea tahoja, jotka uskaltavat niistä puhua.

  Name NameName Name8 päivää sitten
 • Hesari ei todellakaan oo vihervassari-lehti:D hesari dissaa yhteiskuntatieteitä joka harvasen päivä ja tieteilijät yleisesti ottaen kuuluu vihervasemmistoon. Ja hei vihreetkään ei kuuluu vasemmistoon. Ne jotka niputtaa vihreät ja vasemmistoliiton ei ymmärrä kumpaakaa.

  ThetinytortillaboyThetinytortillaboy8 päivää sitten
 • Hyt ollaan tekemässä heinäkuun alusta vuoden loppuun uusia locdauneja jo ennalta tietävät että uusi kaoruna aalto on tulossa, tyhmä Suomenkansa varmaan uskoo tähänkin herätkää tyhmät lampaat heittäkää se vaippa naamalta katso Ano Turtiainen on oikea kansanedustaja ja muut ovat luopiota...

  Vappu SatanenVappu Satanen8 päivää sitten
 • 5/5 että tämmösestä uskalletaan puhua

  PioskaPioska8 päivää sitten
 • testi

  miio kuokkanenmiio kuokkanen8 päivää sitten
 • Tästä ei tarvi ees mennä sataa vuotta taaksepäin kun Suomen valtio jahtasi homoseksuaaleja samalla tavalla kuin keskiajalla jahdattiin noitia. Miksi cancel kulttuuri ei halua Suomen valtion hajottamista ? Putin GOGOGO ! Suomi takaisin Venäjälle, eiks joo ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

  tonksplztonksplz8 päivää sitten
 • PAskaläjä koko Ukkola

  SchlomoGiga Sheckelstein- GoldbergSchlomoGiga Sheckelstein- Goldberg8 päivää sitten
  • Good goy jatka mielipidevaikuttamista Salomon!

   teyteteyte21 tunti sitten
 • Ihan oikein miten Valavuorta kohdellaan. Täysin ansainnut paskan kohtelunsa.

  KopsuKopsu8 päivää sitten
 • asiaa

  Juha SoininenJuha Soininen8 päivää sitten
 • Viisaimmat jäävät ensiksi jyrkännettä kohti juoksevasta laumasta.

  Blank BlankBlank Blank8 päivää sitten
 • Valavuorihan on tunnollinen veronmaksaja, mitä nyt parista törkeästä veropetoksesta jäänyt kiinni.

  don roitteridon roitteri8 päivää sitten
 • "..jos Big Brother ohjelmasta tulee yhteiskunnallisen kriittisimmän keskustelun keskusteluareena." Melkosta itseironiaa ja kritiikkiä ihan perussuomalaisista vihreisiin jos mitään uskottavampaa ei kyetä luomaan.

  Emb RoEmb Ro9 päivää sitten
 • Tää oli hyvä keskustelu, suorastaan loistava.

  Tuomo RoihaTuomo Roiha9 päivää sitten
 • No voi helvetti. Katsoin juuri kovimman yhteiskunnallisen keskustelun bb:stä.

  eddie123eddie1239 päivää sitten
 • Mikä olisi mielestäsi vaihtoehto ylelle?

  Haunt YouHaunt You9 päivää sitten
 • Nyt oli kyllä täyttä asiaa. Toi Cancel-kulttuuri on alkanu itteä suorastaan raivostuttamaan. Fakta on se, että jokainen ihminen on elämässään tehnyt jotain mistä ei ole ylpeä. Pointti on kasvaa siitä, ei yrittää tuhota toisen henkilön uraa, antamatta mahdollisuutta muuttaa tapojaan. Vääristä sanoista ja teoista kuuluu pyytää anteeksi, mutta oikeaa muutosta osoittaessa pitää myös osata antaa anteeksi. Moni asia ei myöskään edes vaadi anteeksipyyntöä. On sääli katsoa monen joutuvan alentumaan pyytämään anteeksi, vaikkei koe tehneensä mitään väärää, vain välttääkseen canceloinnin ja pitääkseen sponsorinsa. Varmasti tässä cancel-kulttuurin taustalla on katkeruutta ja/tai kateutta. Suomessakin kateus on yleisin kansantauti ja se aiheuttaa ikäviä seuraamuksia monella eri taholla :(

  LuugiLuugi9 päivää sitten
  • Hyvä teksti👍

   teyteteyte21 tunti sitten
  • Tää!

   KuusiKuusi8 päivää sitten
  • Perkele

   JohannesJohannes9 päivää sitten
 • Kiitos kun otit tämän keskustelun talteen. Katsoin itsekin tämän suorana ja on erittäin hyvää keskustelua.

  Satai80Satai809 päivää sitten
 • Onko tämä Valavuori Teuvalaanen? Pohojalaanen herättää tunteeta. :)

  Pekka SyrjäläPekka Syrjälä9 päivää sitten
 • 10 vuoden päästä kovat arvot ovat pehmeitä. Nykyiset puna ViHARvassrit luovat voittaessaan uuden stasin.

  Pekka SyrjäläPekka Syrjälä9 päivää sitten
 • Toivottavasti mahdollisimman moni kuuli ja kuulee tämän 🙌🤩

  Antti KiviniemiAntti Kiviniemi9 päivää sitten
 • Sanna ja Aleksi edustaa yleistä tervettä ajattelumaailma vaikka media yrittää kovasti hiljentää ihmiset ja uskotella, että naivi vihervasemmiston Cancel kulttuuri ja sananvapauden tuhoaminen ja massamaahanmuuton ihannointi edustaisi muka yleistä ihmisten mielipidelinjaa. Ei edusta, ei edusta Suomessa, Amerikassa tai muuallakaan Euroopassa.

  SusannaSusanna9 päivää sitten
 • Miten tämä cancel-kulttuuri eroo yhtään suomalaisesta käyttäytymismallista, joka on ollut jo vuosikymmeniä sama? Nyt sillä on vaan oma nimi.

  jusuiNenjusuiNen9 päivää sitten
 • Itsellä muuttu käsitys valavuoresta, ennen pidin pellenä. Tässä anto rehellistä palautetta nykytilannetta

  Juhani78Juhani789 päivää sitten
 • tämän takia yle-vero pois. en saatana halua maksaa paskasta ja kyllä kaikki tietää että yle on nykyään paskaa

  jv01jv019 päivää sitten
 • Cancelataan molemmat

  NateNate9 päivää sitten
 • molemmat eduskuntaa bb o uus äänestys

  Toni SuomilqmmiToni Suomilqmmi9 päivää sitten
 • Paskaa..

  GeggoMan1970GeggoMan19709 päivää sitten
 • Kyllä nousi Aleksi Valavuoren pisteet todella korkealle, olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä. Aleksi pääsisi heittämällä eduskuntaan, jos nyt lähtisi ehdokkaaksi.

  Erä miesErä mies9 päivää sitten
 • Minäkin nuorena 1960-70 luvulla olin kommunisti ja uskoin SKDL:ään ! En enää, silmäni ovat auenneet !

  Johanna VirtanenJohanna Virtanen9 päivää sitten
 • Ai BB-touhu yhteiskunnan keskiössä vae?...

  zamppa63zamppa639 päivää sitten
 • suomessa on todella paha korruptio

  lark morlark mor9 päivää sitten
 • Kuinkahan nopeesti sensuuri iskee😆

  Pentti PerusinsinööriPentti Perusinsinööri9 päivää sitten
 • Oliko tämä pätkä päätynyt siihen jaksoon mitä telkkarissa näytetään?

  Evil stubbEvil stubb10 päivää sitten
 • Todella hyvä keskustelu!

  JonttulaJonttula10 päivää sitten
 • Syy miksi tuo keskustelu käytiin BB talossa on se että sieltä ei pääse pakoon noin vain. On pakko kohdata ihminen ja ottaa osaa keskusteluun eikä vain näyttää kämmentä kameralle ja kävellä pois. Sanna Marin tuonne pitäisi tunkea niin saataisiin viimein vastauksen EU kysymyksiin joihin hän ei suostunut vastaamaan lentokentällä suoraan. Olisko ollut kyse siitä että ei ollut kerrottu oikeiden johtajien toimesta, että mitä pitää vastata.

  OrdelianOrdelian10 päivää sitten
 • Ai vilkaisit Sebastian just sattumalta tämän pätkän...🙈😅😂.."24/7"👍🏼

  MSP Ellen MSPMSP Ellen MSP10 päivää sitten
 • Niin asiaa, niin asiaa! Tämän pitää muuttua!

  TT10 päivää sitten
 • BB-talon varmaan yksi tärkeimmistä tapahtumista koskaan. Kertoo millainen media meillä on tällä hetkellä vallassa. Tätä ei varmasti kossteessa tätä keskustelua nähty ? Vai näyttivätkö kun puhuivat et nämä keskustelut tulisi käydä Yllellä ja muille televisiokanavilla päättäjien kesken esim. ? Mut pää piiloon vaa ja leikitään ettei tätä tapahtunut. Ukkola on kyll harvinaisen fiksu tapaus ja hänellä on kokemusta siitä paremmasta ajasta ja on nähnyt ne muutokset mitä Ylellä esim on tapahtunut. Häntä kannattaisi kuunella tässä esimerkiksi. Sitä PM Sannaa taas ei kannata kuunella. Se on ihan sekaisin ja varmasti hakee pressaksi. Kuvittelee et hänellä on hirmuinen kannatus Suomessa vaikka totuus taitaa olla ihan muuta. Mut oma tiimi ei varmasti pääministerille totuutta kerro sehän romahtaisi raukka ikävistä uutisista. Onhan toi nähty ettei noin kokematon vaan kykene hoitamaan noin vaativaa hommaa.

  Ville HyttinenVille Hyttinen10 päivää sitten
 • En ole Ukkolaa seurannut niin paljoa kuin moni muu, mutta itse olen saanut hänen kirjoituksistaan ja puheistaan kuvan henkilöstä, joka ei asetu minkään ideologian taakse vaan käsittelee kunkin ilmiön ilmiön itsensä kautta. Siksi on yllättänyt, että hänet leimataan monesti ”persuksi” tai ”oikeistolaiseksi”, kun itse en näe hänen ajattelussaan yhtenäistä poliittista ideologisuutta mihinkään suuntaan, korkeintaan vain arvostuksen eettisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kohtaan. Kai monilla hänet leimaavista on vain alitajunnassaan vanhanaikainen käsitys siitä, että ”jos et ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan”. Tuollainen ajatus on tietysti vaarallinen, koska kaikilla - sekä tiettyyn ideologiaan kuuluvilla että sen ulkopuolella olevilla - pitäisi olla mahdollisuus puhua myös ideologian tai sen toteutuksen ongelmakohdista. Ihan niin kuin kokoomuslainen voi kritisoida kokoomusta joistain asioista ja vaikka kristitty kirkkoa joistain asioista, tulisi myös (viher)vasemmistolaisen voida kritisoida (viher)vasemmiston ajatuksia ilman, että hänet leimataan tai suljetaan ulos. Mielestäni Ukkolan objektiivisen, ilmiö ilmiönä -näkökulman todistaa hyvin tuokin, että vaikka hän ei pidä Maria Nordinin ajattelusta, hän ei silti hyväksy, että tämän kirjoituksissa nähdään jotain sellaista, mitä niissä ei ole - eikä sitä, että Nordin näiden olemattomien ajatusten takia suljetaan ulos. Tällaiseen tarkasteluun, jossa kukin tilanne katsotaan juuri tuon tietyn tilanteen faktojen kautta eikä mustavalkoisen ja ennakkoluuloisen ideologisesti, ei moni pysty. Ehkä siksi monille onkin niin vaikeaa käsittää, että Ukkolaa itseään eivät välttämättä ohjaa puoluepoliittiset sidonnaisuudet, vaikka hän jotain puoluetta tai sen johtohahmoa kritisoisikin. Me emme ole tottuneet siihen, että vasemmistolainen kritisoisi vasemmistopoliitikkoja tai vasemmistolaisia tuttaviaan, perussuomalainen perussuomalaisia poliitikkoja tai perussuomalaisia tuttaviaan tai kokoomuslainen kokoomuslaisia poliitikkoja tai kokoomuslaisia tuttaviin - ja juuri se on omiaan aiheuttamaan vastakkainasettelua, leimaamista ja väärinymmärryksiä.

  Havu SalminenHavu Salminen10 päivää sitten
 • Nämä kaksi on mahtavia tyyppejä

  RebekkaRebekka10 päivää sitten
 • Siis tämä BB on paras ja hyvät keskustelut.

  RebekkaRebekka10 päivää sitten
 • Se oli hunajaa korville koko 17 minuuttia.

  AgaOdoroxAgaOdorox10 päivää sitten
 • ai V....U miten hyvä keskustelu, 17 minuuttia meni että heilahti, tätä lisää JA PALJON .

  kannelkannel10 päivää sitten
 • ei se yle ole mennyt minnekkään! samanlainen politiikkojen hallussa ollut syntymästä asti...tuoreet toimittajat ovat tottuneet vapaampaan toimintaan eikä ymmärrä yle:siittoisuutta...

  Tuomas MattilaTuomas Mattila10 päivää sitten
 • Tässä on paljon hyvääkin asiaa. Sellaistakin ilmiötä on tosin ollut huomioitavissa, että moni tuntuu ymmärtävän tämän sanan- ja mielipiteenvapauden siten, että omia mielipiteitä saa tuoda julki siten, että niihin ei saa kohdistaa minkäänlaista kritiikkiä tai että niistä voisi tulla jotain seuraamuksia. Paljon on varmasti olemassa esimerkkejä siitäkin, että jostain varsin viattomasta mielipiteestä seuraamukset ovat olleet suuret, mutta onhan esimerkiksi Aleksi Valavuoren tapaus sellainen, että hän ansaitsee kyllä aivan täysin sen kritiikin ja seuraamukset, mitä hän on omista tekemisistään (rikoksistaan) nyt saanut. Olen ainakin itse paljon miettinyt niiden ihmisten ja yritysten moraalia, jotka tuota Valahiihtoa haluavat olla tukemassa. Tämä siis ihan Allun tekojen, ei yksittäisten mielipiteiden perusteella. Myös Ukkola on nähdäkseni hieman väärä ihminen puhumaan tästä, kun hänellä on itsellään tapana ainakin Twitterin puolella blokata ja hiljentää kaikki eri mieltä itsensä kanssa olevat. Sosiaalisen median puolellahan elää tänä päivänä hyvin vahvasti sellainen ajatus, että mistään ei saisi koskaan kritisoida. Tämä näkyi melko selvästi esimerkiksi Niko Ranta-ahon kodalla. Ennen tuomioiden antamista Ranta-ahon Instagramhan oli täynnä näitä "kaikki tekee virheitä"-puolustelijoita (tämä siis "kaverille", joka ei ole edes esittänyt minkäänlaista katumusta) ja edes hänen kohdallaan iso osa ihmisistä ei hyväksynyt minkäänlaista kriittistä kommentointia. Onneksi nämä sentään katosivat lopulta siinä vaiheessa, kun esiin alkoi tulemaan näitä uusia rikossyytteitä. Siltikin on aivan käsittämätöntä, miten paljon hänelle löytyi viime syksynä puolustelijoita.

  Tuomas HaapalaTuomas Haapala10 päivää sitten
 • Oho, ompa katselukertoja 😲. Se kertoo siitä että aiheet kiinnostaa. Ihmetyttää nykyinen cancel kulttuuri. Viimeksi tuli makia koodilla ostettua karkkia ihan sikana 😁. Vain siksi ärsyttää maalittajat. Tuskin noitakaan kledjuja itse ostavat 🙄

  Tanja LTanja L10 päivää sitten
 • Nyt on kovaa settiä, tälläistä lisää.👍

  bike manbike man10 päivää sitten
 • Voisko tämän peruuttelun liittää myö Pirkka-Pekka Peteliuksen anteeksi aneluun, ei arvostusta häneen enää.

  matti vahteramatti vahtera10 päivää sitten
 • Tuo Rosan nauru...

  Jussin DronekanavaJussin Dronekanava10 päivää sitten
 • Kohdat 1.47 ja 2.05, kunnon eleet ja ilmeet. Ronii.. 😂

  MaljakkoMaljakko10 päivää sitten
  • 😅🤣

   ziko6666ziko66665 päivää sitten
 • Ketäköhän nää vähä-älyiset esimerkit Persuista on..?Johon tämä Valavuori viittaa

  MaljakkoMaljakko10 päivää sitten
 • BB-historian loistavin keskustelu! (y)

  Susanna BlomsterSusanna Blomster10 päivää sitten
 • Valavuori puhuu kyllä aina täyttä faktaa. Joskus mokaillut mutta viisas hän silti on.

  NikoNiko10 päivää sitten
 • HS on kokoomuksen dominoima lehti. Mistä vitun vihervassareista se toitottaa? Samoin YLE on yhä enemmän oikeistolehti. Intersektionaalinen ideologia ei muuta taustalla olevia luokkaintressejä mitenkään.

  Otto Wille KuusinenOtto Wille Kuusinen10 päivää sitten
  • @Kolossaali YLE:llä ja Helsingin Sanomissa väitetään, että yksityinen omistusoikeus, vapaat markkinat ja vapaakauppa edistävät parhaiten ihmisten hyvinvointia. Se on poliittinen suuntaus, jonka myötä markkinoiden sääntelyä ja julkista sektoria on ryhdytty purkamaan. Ne pyrkii palauttamaan pääoman kasautumiseen otolliset olosuhteet ja taloudellisen eliitin valta-aseman. Poliittisen talouden tutkija Ville-Pekka Sorsan mukaan tämä uusliberalismi on ihmiselämän ekonomisointia eli laskelmoinnin ja rahallisen vaihdon edistämistä monilla eri tavoilla lukuisten erilaisten instituutioiden, kulttuurien, hallintamentaliteettien ja materiaalisten sommitelmien välityksellä. Lyhyesti: valtavirta-asemassa oleva talousteoria, jossa oletetaan saavutettavan optimaalinen kasvu, kun markkinoita ei häiritä resurssien uudelleenjaolla, jotka on perinteisesti saatu vaan lakkoilemalla ja muulla painostamisella. Se on ideologia tai ehkä paremminkin taustaoletus sille, miten taloutta johdetaan ja tämä ideologia on ollut yhteiskunnan perustana ja saastuttanut valtamedian myös. Se että ihmisille on opetettu tämän olevan vasemmistolaista ei vois olla enemmän väärin. Sen taktiikka on vaan jakaa työväen luokkaa eli hajottaa ja hallita ja kerätä voitot talteen. Oikeat sosialistit haluaa päästä tilanteeseen missä ei tarvitsisi kehitellä vastarintaa jotta sua ei kyykytettäis vaan voitais antaa kaikille niiden tuottamasta arvosta mahdollisimman suuri osa toisin kuin nyt. Tämä tilanne on tietenkin eliittien korvaaminen oikealla demokratialla.

   Otto Wille KuusinenOtto Wille Kuusinen9 päivää sitten
  • Miten ihminen voi olla noin kujalla? Paljonko mensan nettitestistä? En kysy vittuillakseni vaan ihan tosissaan.

   KolossaaliKolossaali9 päivää sitten
 • Hyvä että asia keskustelua käydään edes BB talossa kun ei muualla🙃 ihme kun ei joku mädättäjä sulkenut lähetystä 😅

  Joonas VäisänenJoonas Väisänen10 päivää sitten
 • Valavuori on kyllä karismaattinen kaveri

  Kalanen 800Kalanen 80010 päivää sitten
 • On niin naurettavaa, että perussuomalaiset saatika kristityt viitsivät edes syyttää vihervasemmistoa cancel-kulttuurista. Paljonko on ohjelmia peruttu kun kristityt eivät suvaitse? Persut on tehneet pilakuvista kanteluja. Vainoa, uhkailut ym. häirintä. Vihervasemmisto on Suomessa historiassa taiteenvapautta puolustanut. Ai niin, ja Ukkola harjoittaa tätä työnantajille kanteluja jos hänestä vitsailee somessa. Tätä on perussuomalaisuus

  Iiro OravaIiro Orava10 päivää sitten
  • @Iiro Orava Ei nuo mitään kunnollisia argumentteja ole ja vielä kauempana mistään Faktoista vaan enemmänkin mielipiteitä jos edes tiedät mikä on Faktan ja mielipiteen ero. Jos osaisit sen minun kommentin puolueettomasti lukea niin osaisit sentään perustella oikeasti miksi olen muka väärässä. Itsekkin huomauttit että "Keksit" sitä sun tätä kukatahansa voi keksiä mitä tahansa kenestä tahansa. Osaatko nyt edes perustella miten raiskauskulttuuri ensinäkkin on osa suomalaista yhteiskuntaa ja toiseksi miten persut on aiheuttanut sen.

   janne mahonenjanne mahonen10 päivää sitten
  • @janne mahonen se, ettei faktat miellytä sinua, ei tee argumentista huonoa. Keksin näitä persujen harjoittamaa cancel-kulttuuria vaikka kuinka paljon. Samalla keksin kaikkea persujen raiskauskulttuurista, mutta se on taas toinen persujen aiheuttama ongelma

   Iiro OravaIiro Orava10 päivää sitten
  • aika huonoja argumentteja "Paljonko on ohjelmia peruttu kun kristityt eivät suvaitse" en ole tarhaikäinen ymmärrän että jos joku on tehnyt jotain väärin se ei oikeuta minua tekemään samalla tavalla "Ai niin, ja Ukkola harjoittaa tätä työnantajille kanteluja jos hänestä vitsailee somessa. Tätä on perussuomalaisuus" Voinhan minäkin sanoa että "Mies on lähtökohtaisesti uhka naisille ja vähemmistöille, kunnes toisin todistetaan" -Touko Niinimäki (@vihreat sosiaaliturvatyöryhmän puheenjohtaja.) Tätä on Vihervasemmistolaisuus. "Persut on tehneet pilakuvista kanteluja. Vainoa, uhkailut ym. häirintä" (Joo ei tarvitse tietenkään kertoo esimerkkejä :D) ja taas sama jos joku on tekee jotain väärin niin se oikeuttaisi minut tekemään samalla tavalla

   janne mahonenjanne mahonen10 päivää sitten
 • mielenkiintoinen keskustelu

  mr hammr ham10 päivää sitten
 • Matiaksella on hyvä muija

  vesa veissonvesa veisson11 päivää sitten
 • Valavuori tuntuu rakastavan omaa ääntään😂

  BlurryPotatoBlurryPotato11 päivää sitten
 • Loistavaa ja tervettä keskustelua fiksujen ihmisten suusta. Hienoa että tälläisiinkin keskusteluihin vielä töllöttimessä törmää, näitä tarvitaan lisää!

  Краси ВыйКраси Вый11 päivää sitten
 • Tapahtui tämä sitten julkkis-BB:ssä tai muualla, niin ihan hemmetin hyvä että tämä tapahtui ja keskustelu oli loistava. Kiitos "Sebba", että teit tästä ainakin vielä julkisemman 👍🙂

  Juide80Juide8011 päivää sitten
 • Eikö " Hesarilla" ole se solidaarisuuskampanja,Unkarin median puolesta...vaikka itsellä lehmä ojassa

  Miika VähäkangasMiika Vähäkangas11 päivää sitten
  • Huomattu! 😂

   MerkuruisMerkuruis3 päivää sitten
 • Loistavaa, niin totta!

  JaanamusaJaanamusa11 päivää sitten
 • Mielenkiintoista....

  Mummeli 63Mummeli 6311 päivää sitten
 • 5:43 JOO🙂 JOO😃 JOO😊

  RokuliRottaRokuliRotta11 päivää sitten
 • Hieno pätkä !

  Top DogTop Dog11 päivää sitten
 • Miten yle-verosta pääsee eroon muuten kuin olemalla persaukinen?

  ChaozineChaozine11 päivää sitten
 • Goooöd!

  Keijo ToivonenKeijo Toivonen11 päivää sitten
 • Oma mielipiteeni on että Roni on säälittävän nuori tähän TV viihde formaattiin. Sen huomasi jo siitä esim. Kun ei uskaltanut tuoda omaan kantaansa tämän aisan tiimoille itse vielä työkseen tekevänä somevaikuttajana. Tämä kertoo jo valitettavan paljon Ronin arvo maailmasta ja hänen kypsymättömästä ajattelu maailmastaan.

  Juuso SaariJuuso Saari11 päivää sitten
 • Mahtava keskustelu! Kiitos Ukkola, Valavuori ja Tynkkynen!

  Valtsu KValtsu K11 päivää sitten
 • Pinkku pinsku ku ois ollu tos🤣 sehä o hirvee viher vassari

  12EXECC1212EXECC1211 päivää sitten
 • Onko maailma muuttunut vai se miten me sen näemme?

  RoopeRoope11 päivää sitten
 • Oli kyllä mielenkiintoinen keskustelu

  PK MetsolaPK Metsola11 päivää sitten
 • Eipä tohtinu nahkatukka, nimetä niitä vähä-älyisiä

  antte83antte8311 päivää sitten
 • Rajat Kiinni!

  Syloh VooniSyloh Vooni11 päivää sitten
 • Mitä tarkoittaa cancel kulttuuri?

  Harri Lahti-LuopaHarri Lahti-Luopa11 päivää sitten
  • Ihmisen elämä mitätöidään, työpaikka viedään, ilmoittelevat lastensuojeluun kun olet eri mieltä jne. Media jättää oman agendansa mukaan kertomatta oleellisia asioita. Esim nyt 1.5.2021 tapahtumat.

   Anneli Rantala 1Anneli Rantala 110 päivää sitten
 • Miksi olet vaiti viime aikojen tapahtumista Helsingissä?

  J artistJ artist11 päivää sitten
 • Tätä olis voinu kattoo vaikka tunnin. Mielenkiintoisia keskusteluita ja hyviä pointteja oli kyllä!

  EpezzuEpezzu11 päivää sitten
 • Hyvä keskustelu ja 100% asiaa. Valavuoren pisteet nousi meikäläisen silmissä tästä.

  Eyegore StravinskyEyegore Stravinsky11 päivää sitten
 • Aivan loistavaa keskustelua. Jos tätä tulisi medioista, niin voisin miettiä television ostamista takaisin! #ylevero

  aleksi vihriäläaleksi vihriälä11 päivää sitten
 • Suomi on kaksipuoluejärjestelmää kohti kehittyvä valtio, ellei kehity nopeasti EU:n maakunnaksi, mutta sehän on kiinni myös ja ennen- muuta muista valtioista. Ei siksi, että puolueet fusioituisivat, vaan siksi, että äänestäjät pola- risoituvat, profiloituvat ja kiinnostuvat politiikasta kilpailuttaen puo- lueita, eikä äänesten tavan tai tottumusten mukaan. Tässä kehityksessä se pelottaa vihreitä, vassareita ja etenkin fede- ralisteja, että ne, jotka sanovat olevansa ei-minkään puoleen jäseniä, äänestävät nimenomaan perussuomalaisia. Heitä on julkisuuden ihmisissä hyvin paljon, sillä ellei ole vihreä julkkis, on entinen julkkis ja epäihminen.

  Kai RuotimoKai Ruotimo11 päivää sitten
  • Tää oli hyvä 👍

   MerkuruisMerkuruis11 päivää sitten
 • Täst puuttu vaa "tämä on big brother.... Rikotte sääntöjä..... Kritisoitte Yleä."

  kommunisticamper kommunisticamperkommunisticamper kommunisticamper11 päivää sitten
 • Kuka tää suomalainen Ryan Reynolds on?

  kommunisticamper kommunisticamperkommunisticamper kommunisticamper11 päivää sitten
 • 3.5 Hyvää kansainvälistä sananvapauden päivää!

  Leena M tässä MoiLeena M tässä Moi11 päivää sitten
 • Tarvitaan jotain ammattiunioneita jotka turvaa ihmisiä känselöinniltä

  ArskaArska11 päivää sitten
  • Unionit on jo olemassa. Julkisuuden "peruutetut" duunit on lähinnä järjestäytymättömien freelancer-julkkisten projektien perumisia, ja näissäkin tapauksissa känselöinti tarjoaa osalle vaan nostetta valitsemallaan tiellä. Hyvä niin. Sitten on nämä bisnesten vapaaehtoiset känselöinnit, kuten Makian säälittävä venkoilu Kärkkäisen kanssa johon ei unionit päde. Onneksi sahanomistajaa tai perus koodifirman esimiestä - hipsteriporukat pois lukien - ei edelleenkään tipan vertaa kiinnosta, mitä joku työläinen on jakanut fasessa tai minkä kirjoittajan äänikirjoja kuuntelee, jos hommansa hoitaa eikä sotke firmaa politikointiin.

   rbmk1000rbmk100010 päivää sitten
 • Noni seuraavaks, big brother: kansanedustaja edition

  ArskaArska11 päivää sitten
FIboth