MIKAEL RENWALL TEKEE MULLE TATUOINNIN 🤡

1.04.2021
19 217 Näkymät

Halipatsuippa! Kuulit oikein, Mikael Renwall tekee mulle tatuoinnin 😆
Tsekkaa Mikaelin somet:
FIboth: fiboth.info/key/nwy1mTI4WyArOz3kWUW7Fw.html
Instagram:
instagram.com/mikaelrenwall/
Snapchat:
www.snapchat.com/add/mikaelrenwall
Tiktok:
www.tiktok.com/@mikaelrenwall
Kohokukkia somessa:
Instagram: instagram.com/kohokukkia/​​
Facebook: facebook.com/kohokukkia/​​
Snapchat: kohokukkia
Tiktok: kohokukkia
Contact: elia.leino@kohokukkia.fi

Kommentteja
 • Ai että päivän naurut naurettu

  minnaeveliinaminnaeveliina11 tuntia sitten
 • Sitten ku oon 18 nii pyydän Mikaelii tekee mulle tatuoinnin😍

  MillainenMillainen19 tuntia sitten
 • En oo ikinä nauranu noin paljoo, ku tolle Jeesukselle

  Vilma PitkänenVilma Pitkänen7 päivää sitten
 • Kumatkin oote mahtavia persoonia

  Lotta NatunenLotta Natunen9 päivää sitten
 • " Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset. Tuntekaa kurjuutenne ja murehtikaa ja itkekää; naurunne muuttukoon murheeksi ja ilonne suruksi. Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa. " ( Jaakobin kirje 4: 8 - 10 )

  Laulava kiviLaulava kivi10 päivää sitten
  • @Myriam Nevachya " Elia, tää "Laulava Kivi" on sellanen tapaus jonka kanssa on ihan turha lähteä vääntämään, sillä on tosi vakavia ja huolestuttavia ongelmia. " Sinä olet ilmeisesti tuominnut minut minun tekojeni perusteella sellaiseksi ihmiseksi, jolla on vakavia ja huolestuttavia ongelmia. " Se on ollut ennenkin riehumassa esim. " Sinä olet ilmeisesti tuominnut minut minun tekojeni perusteella sellaiseksi ihmiseksi, joka riehuu. Tekopyhillä ihmisillä on tapana sanoa: " Ei saa tuomita! ", mutta he itse kuitenkin tuomitsevat.

   Laulava kiviLaulava kivi3 päivää sitten
  • @Myriam Nevachya " sillä on tosi vakavia ja huolestuttavia ongelmia. " Sinulla on vakava ongelma; sinä elät Jumalan vihan alla. " Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä. Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä. " ( Johanneksen evankeliumi 3: 35 - 36 )

   Laulava kiviLaulava kivi4 päivää sitten
  • ​@Kohokukkia Elia, tää "Laulava Kivi" on sellanen tapaus jonka kanssa on ihan turha lähteä vääntämään, sillä on tosi vakavia ja huolestuttavia ongelmia. Se on ollut ennenkin riehumassa esim. Briitun kanavalla ja ei auta kun blokkaa koko profiili suoraan. Toi ihminen istuu aamusta iltaan häiriköimässä ihmisiä netissä, se on ihan pakkomielteinen.

   Myriam NevachyaMyriam Nevachya4 päivää sitten
  • @Kohokukkia Minä kuulin myös sellaista, että sinä olet sellainen ihminen, joka tuomitsee ihmisiä kuulopuheiden perusteella, että sellainen " hyvä " ihminen :D Todista sinä se, että minä olen jättänyt tappouhkauksia tubettajille, niin minä todistan sen, että sinä olet sellainen ihminen, joka tuomitsee ihmisiä kuulopuheiden perusteella. Minä voin aloittaa. Minun todisteeni on tässä: Sinä kirjoitit minulle näin: " Kuulin että olet itse jättänyt tappouhkauksia muille tubettajille, että sellanen uskovainen :D ". Sinä kirjoitit, että: " sellainen uskovainen ", joten sinä selvästi olet tuominnut minut kuulopuheiden perusteella " sellaiseksi uskovaiseksi ". Sinä kerroit itsestäsi sen, että sinä olet sellainen ihminen, joka tuomitsee ihmisiä kuulopuheiden perusteella. Tahtoisitko sinä vielä kertoa itsestäsi jotakin, vai joko tämä riittää?

   Laulava kiviLaulava kivi9 päivää sitten
  • Kuulin että olet itse jättänyt tappouhkauksia muille tubettajille, että sellanen uskovainen :D

   KohokukkiaKohokukkia9 päivää sitten
 • paras video :DD

  J MJ M12 päivää sitten
 • 😂😂😂😂😂

  minda latvanenminda latvanen13 päivää sitten
 • Tää oli niin hyvän mielen video et huh!!

  ronjuronju13 päivää sitten
 • video missä esittelet tatuointejas?!

  Linda PeltomaaLinda Peltomaa14 päivää sitten
  • Vois :D

   KohokukkiaKohokukkia14 päivää sitten
 • 😂😂

  Iida-SofiaIida-Sofia14 päivää sitten
 • Nuo teidän naurut 😂😂💗 en jumalauta kestä

  Ank kaAnk ka14 päivää sitten
 • ilo luoda taidetta sun iholle 😂❤️

  Mikael RenwallMikael Renwall14 päivää sitten
  • Kyl tosta varmaan tuli mun lemppari tatska 🥰

   KohokukkiaKohokukkia14 päivää sitten
 • Ai että ei oo pitkää tullu naurettuu näin makiasti jollekkin videolle... 😂😂

  DogeHauDogeHau15 päivää sitten
 • Sain kyllä nauraa kyyneleet silmissä tälle videolle ja jälleen kerran aivan älyttömän ihana video!

  Rosa MRosa M15 päivää sitten
 • Aiva sairaan happy kaveri tuli siul kinttuun 🤪 Saanu taas nauraa aiva sikana vedet silmis 🤪

  Saheju 1985Saheju 198515 päivää sitten
 • No onhan Mikael miehekäs. Ei kuitenkaan kaljareppunen epäsiisti äijä, jos sitä sillä tarkotetaan.

  MiiMii15 päivää sitten
 • En yleensä tykkää kommentoida mitää negatiivista videoihin. Enkä tiiä olitteko ihan tosissaan vai oliko tää pilaa. Mut jäi ikävä maku suuhun tästä videosta. Pilailistko samalla tavalla muistakin uskontokunnista? Ja tää video tuli vieläpä pääsiäisen aikaan, mikä on meille tosi tärkee juhla. En pahoittanu mieltä eikä oo päivä pilalla videon takia, halusin vaa jakaa fiilikset katsomisen jälkeen.

  MaisaKMMaisaKM15 päivää sitten
  • @Myriam Nevachya " Ei uskonto anna teille mitään "vapaalippua" tyrkyttää teidän ajatuksia muille eikä se pakota meitä elää sen mukaan mikä teitä miellyttää tai loukkaa. " Ovatko nuo kenties sinun omia ajatuksiasi? Miksi sinä tyrkytät meille muille sinun omia ajatuksiasi?Uskovaiset eivät saisi tyrkyttää omia ajatuksiaan muille, mutta täällä sinä itse kuitenkin tyrkytät muille sinun omia ajatuksiasi. Sinä olet ilmeisesti saanut poikkeusluvan. " uskovaisten edustama tuplamoraali. " Sanoo ihminen, jonka mielestä uskovaiset eivät saisi tyrkyttää omia ajatuksiaan muille, mutta joka kuitenkin itse tyrkyttää omia ajatuksiaan muille.

   Laulava kiviLaulava kiviPäivä sitten
  • @Myriam Nevachya Etkö sinä " hyvä " ja " viisas " ihminen kykene vastaamaan minun esittämiini kysymyksiin? Loppuiko sinulta viisaus?

   Laulava kiviLaulava kiviPäivä sitten
  • @Myriam Nevachya " Kyllä ne on niitä ihan "tavallisia ja arkisia" uskovaisia jotka jaksaa aina vähän siellä täällä korostaa itseään uskonsa vuoksi ja tuomita muita. " Väitätkö sinä, että tuomitseminen on väärin? Tuomitsetko sinä tuomitsemisen vääryydeksi? " Aina tituleerataan raamattua ja tuomitaan ennen kaikkea homoseksuaaleja. " Mitä siitä? Väitätkö sinä, että on olemassa absoluuttinen moraalilaki, jonka mukaan homoseksuaalien tuomitseminen on väärin? " Koska mä en halua nähdä mitään tollasta joka palauttaa mun mieleen uskovaisten pahuuden. " Sinä olet ilmeisesti tuominnut kyseiset uskovaiset heidän tekojensa perusteella pahoiksi ihmisiksi ( sellaisiksi ihmisiksi, jotka harjoittavat pahuutta ). Sinä olet ilmeisesti sitä mieltä, että uskovaisilla ei ole oikeutta tuomita muita ihmisiä, mutta sinulla itselläsi on kuitenkin oikeus tehdä niin.

   Laulava kiviLaulava kivi8 päivää sitten
  • @Anna Virtanen Ensinnäkin, mulla on ihan henkilökohtaista kokemusta uskonpiireistä ja uskovaisista. Ihan liikaa. Se tuplamoraali mikä on esiintynyt niissä piireissä on ihan omaa luokkaansa, ja niihin piireihin kuului paljon erilaisia ihmisiä. Sä saatat kuulua siihen pienempään joukkoon uskovaisia jotka ei vedä ihan yli hilseen noita uskon juttuja ja ymmärtää kunnioittaa muita ja niiden valintoja. Valitettavasti ei tarvitse olla mikään ääripää uskovainen ollakseen sitä tyyppiä, joka pilaa teidän mainetta. Kyllä ne on niitä ihan "tavallisia ja arkisia" uskovaisia jotka jaksaa aina vähän siellä täällä korostaa itseään uskonsa vuoksi ja tuomita muita. Mä en väittänyt että MaisaKM ei voi katsoa Elian videoita "koska hän on uskossa", mä sanoin että jos tän videon sisältö jätti niin pahan maun suuhun vieläpä pääsiäisenä et piti kommentoida jotain tollasta (joka selvästi häntä harmitti hänen uskonsa takia) niin tämän kanavan sisältö tuskin sopii hänelle. Ihan vaan vinkkinä, ettei tarvitse pahoittaa mieltään jatkossa kun joku tuntematon julkaisee omalla kanavallaan videoita jotka sisältävät tekijää kiinnostavia asioita. MaisaKM:n mielestä oli selvästi ajattelematonta julkaista video jossa esiintyy risti/sytkäri -tatuointi ja vieläpä pääsiäisenä. SOS! Mä en sanonut että kaikki uskovaiset on "suvaitsemattomia homofoobisia paskoja", joten toi sun passiivis-agressiivinen heitto on ihan sun omasta suusta tullutta. Mutta jos nyt puhutaan heti homofobiasta niin kyllä sitä on uskonpiireissä ja PALJON. Aina tituleerataan raamattua ja tuomitaan ennen kaikkea homoseksuaaleja. Se että sulla henkilökohtaisesti on avarampikatseinen näkemys homoseksuaaleista on hyvä, mutta isoin osa sun uskonryhmään kuuluvia ei jaa sun näkemystä. Tutustu Patrick Tiaisen tarinaan jossa edelleen tänäpäivänä uskovaiset yrittää järjestää hänelle "kaveri-iltaa", mutta todellisuudessa ne yrittää riivata hänestä pois homoutta. Ikävä kyllä hän ei ole ainoa homoseksuaali joka on joutunut tuollaisen kohtelun uhriksi, ja se on vastenmielistä. Samalla logiikalla mitä MaisaKM pahoittaa mielensä että näkee Elian sytkäritatskan, ni mä voisin tehdä kauheen haloon kun näen että MaisaMK kantaa ristiä kaulassa. Koska mä en halua nähdä mitään tollasta joka palauttaa mun mieleen uskovaisten pahuuden. Mutta mulle on se ja sama mitä jumalaa MaisaKM palvoo ja MaisaKM pitäisi olla se ja sama mitä me muut tehdään.

   Myriam NevachyaMyriam Nevachya14 päivää sitten
  • Minä katon Elian videoita koska hän tekee hyvää sisältöä. Ja on super taitava kynsiteknikko! Enkä aijo lopettaakkaa seuraamista. Ei mulla oo tapana tuomita yhen videon perusteella ihmistä. Ja ihan sama olisko videolla ollu naureskelua mun omaan uskontoon liittyen, muiden uskontoon tai esim. trans-ihmisiin liittyen, mutta tää kyseinen video vaan ei jättäny sitä hyvää mieltä mitä sun muut videot.

   MaisaKMMaisaKM14 päivää sitten
 • Vuoden hauskin aprillipila 😂🤣

  PaukkuxPaukkux15 päivää sitten
 • Siis tuli tosta miehekkyydestä, mieleen että mun mielestä mikael on maskuliininen ja sillai ok mitä vitun välii ees sillä on vaikka se ei olis *miehekäs*

  PeriodSaatanaPeriodSaatana15 päivää sitten
 • En oo kyl hetkeen itkunauranu millekkää näin paljon!

  Tiina KieleväinenTiina Kieleväinen15 päivää sitten
 • Katoin just äkse videon jos sanoit et haluisit et Mikael tekis sulle tatskan ja iha niiku tilauksest ni päättä töräyttää tän vidin ilmoille siis aivan upeeta🥰🥰❤

  JUNGSHOOKJUNGSHOOK15 päivää sitten
 • Eka

  Inka SeppalaInka Seppala15 päivää sitten
 • Jeiiijjj uusi vidiiii

  {Gacha Naughty Girl}{Gacha Naughty Girl}15 päivää sitten
 • Ekaa omg

  mimmi vuorinenmimmi vuorinen15 päivää sitten
FIboth