LEVELI kuntavaalit 2021 osa 12: UUTISET, MIKAEL KIVIVUOREN PIDÄTYS + ERITYISVIERAAT

2.05.2021
40 645 Näkymät

MUISTA PEUKUTTAA!
Jaksossa käsitellään: Lääkäri Mikael Kivivuoren pidätys, viikon uutiset, ilmoitusasiat, tapahtumat analyysit sekä keskustellaan erityisvieraiten kanssa!
TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli​

Kommentteja
 • Uskomatonta, että noita naamareita ihan oikeasti vaan ihan väkisin pidetään naamoilla. Ehkä peittelevät valeitaan.

  Kirsi AnneliKirsi Anneli3 päivää sitten
 • Intuitiolla vaan ja se osuu jos osuu sille ei kukaan mtn sit voi SE ON TAUTI OLEVINAAN NI EI SITÄ NÄE NI VOIDAAN PELOTELLA MITÄ VAIN!ja ku elää sen sit läpi ja muutenkin mitä ehtii vielä ja epävarmuudessa ei ole Ns MAHDOLLISTA elää tai ole sellaiseen varaa👎🏻😔☝🏻JA ADHD TAPAUS TÄÄLLÄ JA EN ANNA PERIKSI JA SELVIÄMISTÄ ON JOKAINEN IKINEN PÄIVÄ ELÄMÄSSÄ ITSELLÄ AINAKIN☝🏻😔🤜🤛💪💪💪💪💪♥️💚"KÄYN VASTARINTAAN " SIIS JOKAPÄIVÄ💪☝🏻🙏👍🏻🙉🙈🙊♥️💚

  kummi setäkummi setä3 päivää sitten
 • Ei ole vielä mitään vastausta mihinkään miten tää isokusetus "puretaan" ja miten sanotaan "anteeksi.." ja sit vaan hommat jatkuu taas mitä luultavimmin ja historia vain toistaa itseään uudestaan ja uudestaan vaan .ja tsemppiä Petterssonin miikalle JA SISILIARECORDSILLE ja KOVA BIISI JÄTKILTÄ TUO "kulkutautimyönteinen" JA JAKOO MENI HETI☝🏻!💪💪💪🤜🤛🙏☝🏻👍🏻💚♥️🙊🙈🙉🤷

  kummi setäkummi setä3 päivää sitten
 • JÄLLEEN KERRAN KOVAA KONTENTTIA/ASIAA TYKITÄTTE KYL JA LOISTAVA SHOW!🤜🤛💪♥️💚👍🏻☝🏻

  kummi setäkummi setä3 päivää sitten
 • "kummisetä-moraalikoodit feat varottava esimerkki" myös kuunteluun ...🤜🤛💚♥️

  kummi setäkummi setä3 päivää sitten
 • @31:42 tuo sivuhan on joku spämmisivu. Pitäishän koodari-juontajan tuommoset hoksata.

  Vic MacVic Mac5 päivää sitten
 • Voisko näihin saada jonkinnäköiset aikaleimat videoiden kuvauksiin?

  Vic MacVic Mac5 päivää sitten
 • Kertokaa joku nyt miehelle et sil on Sennheiserit väärin päin.

  Me7ionMe7ion5 päivää sitten
 • * Ja hei kansalaiset! Laitetaan tuo Arto Lauri FIboth kanavoinnit tilaukseen. Niin itselle, kuin toki kavereille kanssa. Niin hyvä tulee.

  artolauriartolauri5 päivää sitten
 • Minä olen mukana salaliitossa

  official raulofficial raul6 päivää sitten
 • Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

  mikea hiooimikea hiooi6 päivää sitten
 • Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

  abbsnn coseabbsnn cose7 päivää sitten
 • Ja mihinhän vittuun jäi kyttien turvavälit ja kokoontumisrajotukset😂😂 vitun naurettavaa

  Ace DirtAce Dirt7 päivää sitten
 • koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️

  alida flusalida flus8 päivää sitten
  • massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen

   yuoop nokeyuoop noke6 päivää sitten
 • Ne nanomadot on bimetallia. Kaksi eri metallia reagoi lämpöön eri tavalla. Ihan tiedettä se on. Ei matoja. 🥴

  LemurianHeartLemurianHeart9 päivää sitten
  • 🤗💪👍💜

   mikea hiooimikea hiooi6 päivää sitten
 • 01:48:14 Eeppinen musavideo \o7

  STriderFIN77STriderFIN7710 päivää sitten
  • liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏

   abbsnn coseabbsnn cose7 päivää sitten
 • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

  bilishu alissbilishu aliss10 päivää sitten
 • Kiitos kun paljastatte poliisin pelkuruuden ja korruption. Olen manannut samaa 20 vuotta, muttei kukaa ole uskonut, vaan nauraneet mulle.

  Jussi MöhönenJussi Möhönen10 päivää sitten
  • Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)

   alida flusalida flus8 päivää sitten
 • Vinkkinä muuten teille Levelin jätkät että kohta kun tarpeeksi kasvatte ja tuotte näitä asioita esille, FIboth tulee poistamaan tämän kanavan. Kannattaa varautua tähän, näin on käynyt lukemattomille kanaville jotka arvostelee hallitusta ja mediaa jne.

  vili1vili110 päivää sitten
 • Mä kirjoitin Taposelle Facebook viestin ja sain siitä 7kk vankeutta. Virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Taponen tehtailee rikosilmoituksia tavallisista kansalaista ja oikeudessa miettikää kumpaa ne uskoo, poliisia vai tavallista kansalaista. Se oli ilman asianajajaa istunnossa ja silti kaikki mitä se väitti meni läpi ja mua ei uskottu vaikka mulla oli avustaja. Tää maa on korruptoitunut! Poliisi on korruptoitunut!

  vili1vili110 päivää sitten
  • Mitä Taponen väitti oikeudessa? Marco de Witillä oli oikeudenkäynti jossa Taponen syytti Witiä, niin siellä oli kaikki Taposen mäläyttelyt ja asiat esillä.

   nollatoleranssinollatoleranssi9 päivää sitten
  • @vili1 on tuo hyvin järjetön tuomio, kun huomioi miten paljon tärkeämmistä rikoksista tulee pienempiä tuomiota. Sanat olisi hyvä asetella tarkemmin, mutta ei sekään saata auttaa. Taponen lähti tutkimaan parodiapoliisi Keijo Kaarisadetta, vaikka ei Keijo sanonut mitään lainvastaista. Käytti Taposta esikuvanaan.

   nollatoleranssinollatoleranssi9 päivää sitten
  • @nollatoleranssi kirjoita vaikka Googleen että pöihtynyt mies uhkaili poliisia

   vili1vili19 päivää sitten
  • @vili1 millä otsikolla? Minkälainen oli tuo viesti?

   nollatoleranssinollatoleranssi9 päivää sitten
  • @nollatoleranssi Löytyy esimerkiksi iltalehti ja Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta, tosin valheellisen jutun molemmat mutta löytyy kumminkin

   vili1vili19 päivää sitten
 • Juutalaiset ovat tämänkin takana. Legit. #freepalesine ☪️☪️☪️😊😊

  Aleksis AnttilaAleksis Anttila10 päivää sitten
 • 6uild 6ack 6etter

  LEVEL PLANELEVEL PLANE10 päivää sitten
 • Joitain korjauksia ja kommentteja: - 37:21 Muistatko vieraanne Mertsi ”MEDI” Ärling? Hän kertoi olleensa mukana tuon oppaan tekemisessä. - New York Post kirjoittaa: _"Editor’s note: An earlier version of this story included an Eyepress video provided by Reuters, which incorrectly identified gas leak victims as COVID-19 victims."_ Totuus on se, että Intiassa on kuollut yli 200 000 koronaan. - Edelleen missä todisteet siitä, että korona epidemiaa ei olisi tai että se olisi vaaraton tai vain yhtä vaarallinen kuin kausi-influenssa? Ja sitten toisaalta väitteet, että se on kiinalaisten tekemä virus... kumpi? - 1:15:18 Monet luonnon kuidut reagoi kosteuden muutoksiin tuossa mittakaavassa. Koittakaa laittaa kuumaan veteen kasteltu paperi/nenäliina aivan noiden kuitujen viereen niin näette "matojen" liikkeen. - "Build back better" on sanonta jota on käytetty eri konteksteissa vuosikausia. Miten tuo voisi olla mikään merkki mistään salaliitosta? Päin vastoin, jos näiden ihmisten kesken olisi salaliitto, niin tuskinpa ne mainostaisivat sitä jollain slouganilla!?? - 1:20:20 Katsokaa YLE:ltä dokkari... eikös teidän mukaanne YLE pitänyt olla pelkkä propaganda tuutti? - 2:02:50 "Vastarintaan", "ei me tiedetä mitään koronasta"... mitäs sitten vastustetaan? "No ku ei oo kivaa"? Pandemia ei ole kiva asia, silti pakko tehdä ikäviä asioita suojellaakseen niitä joille korona on hengenvaarallinen. Ja kyllä, kaikki kuolee joskus, sillä on merkitystä kuinka aikaisin. - Kuka tässä pelkää, ne jotka käyttää maskia, vai ne jotka luulee että maskista tulee sairaaksi/happi loppuu ja rokote tappaa? - Kuolleisuus Suomessa koronaan on ollut pieni, johtuen korona toimista (maskit, rajoitukset, jne.). Ruotsissa kuolleisuus on noin seitsemän kertainen Suomeen verrattuna (suhteutettuna väkilukuun).

  user255user25511 päivää sitten
  • @MABUS SUBAM Näennäiset ristiriitaisuudet johtuvat siitä, että yrität "lukea rivien välistä", sen sijaan että lukisit mitä oikeasti tarkoitan. Minua ei kiinnosta LEVELin huomio enkä usko "käännyttäväni" täällä ketään. Tarjoan vain vaihtoehdon sille vähemmistölle joka siitä hyötyää ja on valmis sen ottamaan vastaan. Eiköhän tällä ole ihan tarpeeksi näkyvyyttä. Nyt tosin meinaa peittyä jaarittelusi alle.

   user255user2557 päivää sitten
  • @user255 On vaikeaa ymmärtää väitettä jota tietoisesti annat ymmärtää toisin. Et jaksa nähdä vaivaa? Et uskalla? Rationaalisuudellahan siinä pärjättäisiinkin hyvin, mutta siihen et ole edes valmis lähtemään. Mieluiten suljeudut täällä ja toivot että jotkut muutkin, kuin nämä muutama näkisi tahi että LEVELI näkisi. Laitahan sitä rationaalista ajattelua nyt tulille ja kysy itseltäsi; saatko sen haluaman huomion mitä haet ja onko se ristiriidassa väitteitesi kanssa.

   MABUS SUBAMMABUS SUBAM7 päivää sitten
  • @MABUS SUBAM Sanoin, että toivon että saisin ainakin vaaralliset väitteet korjatuksi. En sanonut, että olen valmis tekemään ihan mitä vain tuon toiveen eteen. En myöskään missään vaiheessa sanonut, että "välitän ihmisistä". Motivaationi on enemmänkin siinä, että rationaalisempi yhteiskunta on meille kaikille parempi paikka elää, koskien siis myös niitä ihmisiä joista todella välitän (en niinkään näistä tuntemattomista, joille en kyllä toivo mitään pahaakaan). Onko tämä tosiaan niin vaikea ymmärtää?

   user255user2557 päivää sitten
  • @user255 Mä edeleen takerrun siihen sun premissiin siitä, että haluat vain että nämä vaaralliset väitteet korjattaisiin ja argumenttiisi, että välität ihmisistä. Sinun kieltäytymisesi nimenomaan jo debunkkaa nämä, ei sinullle ole nämä asiat tärkeitä. Jos ne olisivat, niin saisit täydellisen huomion, koko porukkaan joka näitä lähetyksiä seuraa, niin tulevat kuin lähtevät. Se on se *L* josta puhun, et välitä muista, haluat vain päteä. Ja se on ihan normaalia, en mä sitä tuomitse, harmittaa vain kuinka pystyt valehtelemaan itsellesi asiasta.

   MABUS SUBAMMABUS SUBAM7 päivää sitten
  • ​@shekel goldberg Ruotsissa oli 2020 *ylimääräisiä* kuolemia +7.7%. Raakaluvuista ei näy sukupolvien koko eroja tms. luontaisen vaihtelun aiheuttajia. Siitä johtuu nuo väärinkäsitykset. Espanjassa tuo luku oli esim. +18.1%, siihen nähden Ruotsi pärjäsi yllättävän hyvin. Lähde: googlaa "Eurostat excess mortality". Edit: koronasairaala jäi tyhjilleen, koska sitä ei ikinä avattu. Sairaalat tekivät sen sijaan omia laajennus hankkeitaan. Syy oli byrokraattinen.

   user255user2558 päivää sitten
 • LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

  miko foinmiko foin11 päivää sitten
 • Kommentti algortmia varten

  Hi YuHi Yu11 päivää sitten
 • Nii- meillä on vapaus Suomessa äänestää elvytyspaketista 🙄

  Taina HaapamakiTaina Haapamaki11 päivää sitten
 • Hyvä biisi, Junnu. Lisää tuollaista😆

  Ari KanervaAri Kanerva11 päivää sitten
 • miltä slim tuntuu olla sellaisen puolueen kunnallisvaaliehdokkaana, jonka ylin johto ja puheenjohtaja ei tule koskaan hyväksymään sua suomalaiseksi? vaikka sulla ois kuinka massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen

  dougdoug11 päivää sitten
  • @SuicideApple2772 kyllähän puolueessa ja nuorisojärjestön hallituksessa vaikuttaa edelleen esimerkiksi suomen sisun aktiiveja

   dougdoug9 päivää sitten
  • Parempi voi olla käsitellä faktoina kuin jonakin ihme rodullistettuna. Mutta enemmän kyse taitaa olla aatteesta ja ideologiasta.

   nollatoleranssinollatoleranssi10 päivää sitten
  • @doug oho. Miksköhä se sit heittää kaikki etnonationalistit puolueesta. Varmaan puheenjohtajaksi päästyään piti löysentää alkuperäistä kantaa.

   SuicideApple2772SuicideApple277211 päivää sitten
  • @SuicideApple2772 suora lainaus halla-ahon kirjoituksesta: "kukaan perussuomalaisista ei halua monietnistä tai -kulttuurista Suomea, mikä näkyy johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme." tuo ei jätä ihan hirveästi kysymysmerkkejä

   dougdoug11 päivää sitten
  • Millä perusteella halla aho ei hyväksy slim milliä suomalaiseksi.

   SuicideApple2772SuicideApple277211 päivää sitten
 • 🤗💪👍💜

  mmpj twodmmpj twod11 päivää sitten
  • Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

   miko foinmiko foin11 päivää sitten
 • Oon ollu vähän sivusta seuraaja teidän shown suhteen. Junnu on tuntunut usein ehkä vähän ylikriittiseltä ja jopa ärsyttävältä. Mutta. Nyt on sanottava, että Junnu oli ihan liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏

  karhunokkakarhunokka12 päivää sitten
 • Suomen eduskuntaa ja hallitusta kiristetään. Nyt se on taipunut kiristykseen.

  katriina hemminkikatriina hemminki12 päivää sitten
 • Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)

  ErtFINErtFIN12 päivää sitten
  • Mielenosoituksista ei tarvitse yllättäen ilmoittaa. Monesti vastuulliset tahot ilmoittaa, ei suinkaan kaikki.

   nollatoleranssinollatoleranssi10 päivää sitten
  • Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

   mmpj twodmmpj twod11 päivää sitten
 • Hyvä Levelin jämät!!!

  Kalle SiltalaKalle Siltala12 päivää sitten
 • Tosta "build back better" termistä sen verta huomautettava, että sitä kyllä käytetään monessa hyvässäkin yhteydessä. Esim. ne jotka haluis kaataa tän nykyisen rahajärjestelmän tai puhkasta talouskuplan, niin puhuu yleensä et siitä seuraa joitakin vuosia nihkeetä aikaa jonka aikana rakennetaan paremmin toimivaa systeemiä. Ylipäänsä monessa yhteydessä missä puhutaan jonkun huonosti toimivan asian romauttamisesta, niin puhutaan myös sen uudelleen rakentamisesta paremmin. En siis meinaa etteikö noitten "bbb" kommenttien takana tietyiltä tahoilta voisi olla jotain arveluttavaa, mutta pitää myös huomioida että ei kaikki tuon termin käyttäjät liity mihkään yhteiseen salaliittoon. Muutenkin, kaiken suhteen suosittelen pysymään avoimena, myös näiden erinäisten salaliittojen/teorioiden paikkansa pitämättömyydelle. Levelin pätkii on ollu hieno seurata, mutta välillä toivoisin että asioita koitettais käydä läpi myös muista kannoista. Alkanu viime kuukaisina vaikuttaa et vähän liian syvälle yhteen suuntaan menty. Ei mulla sinänsä ole kritisoitavaa siitä, mutta sen verta näitä tykänny seurata että ois kiva myös teiltä nähä pohdintaa näiden asioiden toiselta puolen, se luo yleensä parempaa pohdintaa ja saattaa jopa vahvistaa sitä omaa alkuperästä kantaa. Jos ei muuten, niin ainakin se on parempi mitä enemmän vastustajasta ja sen motiiveista ymmärtää ;)

  Gyrst&Wurst Co.Gyrst&Wurst Co.12 päivää sitten
 • tämä oli se sama nainen joka aiemmin kävi soittamassa suuta poliiseille

  vesa juolavesa juola12 päivää sitten
 • jos ne epäili sitä pedofiiliksi

  vesa juolavesa juola12 päivää sitten
 • se mitä katsoja kuvitteli tapahtuvan, tapahtui vain katsojan mielikuvituksessa, samoin selostajien, mutta käytännössä ei edes tapahtunut mitään, täytyy sanoa, että on aika vilkas mielikuvitus, kub seisoskelun saa toiminnaksi

  vesa juolavesa juola12 päivää sitten
 • eihän siellä tapahtunut edes yhtään mitään.

  vesa juolavesa juola12 päivää sitten
 • niin 6 oli ilmoitettu osallistuvan mielen osoitukseen ja 300 osallistui, näyttää siltä että pidötykset olivat tarkoitus hakuisia, taisitten on jokin lukemisen ymmärtämis ongelma, suomen lakien suhteen

  vesa juolavesa juola12 päivää sitten
 • Pettersson vois tulla uudelleen vieraaks 👏

  heidiheidi12 päivää sitten
 • Suomen lipua kantava..... Sankari

  katriina hemminkikatriina hemminki12 päivää sitten
 • Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

  katriina hemminkikatriina hemminki12 päivää sitten
 • ei susikaan hyväksy vierasta sutta laumansa reviirille.

  mika piipponenmika piipponen12 päivää sitten
 • 46.50, Maradona oli joo huippukunnossa mutta kuoli käyttäen huumeita huomattavassa ylipainossa

  DiibaDaaba HDDiibaDaaba HD12 päivää sitten
 • Yazkalla on Tokenin puolella hyvä video missä nähdään Slimmin pakeneminen poliisin sumpusta. Voimia veli shamaani Slim!

  Eddie MushEddie Mush12 päivää sitten
  • Slimmi ei pakene, Slimmi sprinttaa minne haluu ja poliisi ei voi ottaa kiinni vaikka onki steroidit, ei mahda ylivoimaiselle kolmannelle silmälle mitään.

   MABUS SUBAMMABUS SUBAM11 päivää sitten
  • Ihan huippu 🤭👌

   heidiheidi12 päivää sitten
 • Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

  J ÄlläJ Ällä12 päivää sitten
 • 🤗 ❤️🧡💛💚💙💜🤍💗💓💞💕❣️💖💘💝

  futsinenfutsinen12 päivää sitten
 • aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5

  hoiy vinosahoiy vinosa12 päivää sitten
 • :DD

  VKVK12 päivää sitten
 • Loistava idea toi musiikin tekeminen, can´t wait :D

  Ari MäntynenAri Mäntynen12 päivää sitten
 • Raija Toiviainen sanoi heti kun oli virkaan valittu, että vihapuheeseen puuttuminen on hänen ykköskohteensa!

  Ari MäntynenAri Mäntynen12 päivää sitten
 • Mikä on tuo alkumusiikki, joka soi sekuntikellon käydessä?

  Jaakko MoilanenJaakko Moilanen12 päivää sitten
  • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

   hoiy vinosahoiy vinosa12 päivää sitten
 • Hei, laittakaa Insta linkit jokaisen videon alle

  Rachel T.Rachel T.13 päivää sitten
  • Lisätty kommentteihin 👍

   HikikoppiRecHikikoppiRec10 päivää sitten
 • Valtaosa Poliiseista hyviksiä, antoivat SlimMillille viestin antamalla tilaa?

  Informaatiovalvonta FinInformaatiovalvonta Fin13 päivää sitten
 • Slimmi nyt vittu RAUHOITU ton soundpadin kans

  Jeremias KulmalaJeremias Kulmala13 päivää sitten
 • Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

  T HT H13 päivää sitten
 • Hienoja biisejä Sisilia Records 👍🔥 Tsemii Mertsi & co. Asiat järjestyy! Never Give Up. Never ❤️

  Marianne KiukkonenMarianne Kiukkonen13 päivää sitten
 • Yo bros, teette hyvää duunia ja kusettaja poliitikkoja pitää arvostella ja korruptiot tuoda julki mutta tuo toisten ulkonäölle nauraminen menee sivuraiteelle aiheesta ja tulee koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️

  P RP R13 päivää sitten
 • Moni muu räppäri vois olla sitä mieltä että sanojen pitää olla totta mutta samassa vois kysyä cheekiltä että kuvitteleeko se oikeesti olevansa herra 007..🤣🤣🤣🤣 Arvostan ihan helvetisti jätkiä, aivan loistavia biisejä ja nousee omalla listalla kärkeen..

  MikaMika13 päivää sitten
 • "Nais ihanne oli ennen suomes sellanen pyöree, sellanen *slurps* oikee emäntä" - Junnu 😂😂😂 kunno hyvä!

  dimm bordimm bor13 päivää sitten
  • Hymyilin ääneen itsekkin livessä kun kuulin ekan kerran! 🙈😃👍 #faktoi

   ziko6666ziko666612 päivää sitten
  • Mis kohtaa

   Yas girlYas girl12 päivää sitten
 • Yksi mitä ihmettelen niin miksi vappuna ei kukaan jakanut jotain lappuja kaikille että torven soitosta kaikki lähtis yksinkertaisesti kävelee poliiseista vastaan, ja kun kansaa oli niin koko perkeleen poliisi olis voitu piirittää ja kysyä et mites meni noin niinku omasta mielestä.. Poliisi kusi median kanssa koko jutun ja toivon että kansa alkais herään sillä näitä striimejä rupee oleen aika lailla..

  MikaMika13 päivää sitten
 • LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

  TomppaTomppa13 päivää sitten
 • Tää jätkä puhuu pehmeitä

  Lasse KLasse K13 päivää sitten
 • Ennemminkin ihan juökista ja ilmeistä kyräilyä ja vedätystä

  Rauno HeikkinenRauno Heikkinen13 päivää sitten
 • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

  EvaaliceEvaalice13 päivää sitten
 • Miika Pettersson vieraaksi toisenkin kerran. Ukolla on paljon sanottavaa..

  SgtHeadache RetiredSgtHeadache Retired13 päivää sitten
 • Milloin Kristian tulee vieraaksi? Hän on "Man Of The Match".

  QQ13 päivää sitten
 • Hyvä jakso, mutta huonot vieraat. Vaikutti olevan jotain vassaritaiteilijoita, jotka tuli mainostamaan levyään.

  Jaakko HulkkiJaakko Hulkki13 päivää sitten
 • 🤗💪👍💜

  Irma VäänänenIrma Väänänen13 päivää sitten
 • KEPU tuli nyt virallisesti kaapista, kaikkihan sen on tienny et vihreitä ne on oikeesti :D

  Ari MäntynenAri Mäntynen13 päivää sitten
  • Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)

   bilishu alissbilishu aliss8 päivää sitten
 • Satanen tulee heti keräykseen jotta saadaan ostettua tiedot ketä EU on uhkaillut !

  Ari MäntynenAri Mäntynen13 päivää sitten
 • Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)

  Karoliina KarvonenKaroliina Karvonen13 päivää sitten
 • Enzore seuraavaks!!

  XDXDXDXDcxXDXDXDXDcx13 päivää sitten
 • 1:14:50 Junnu: "Mä ostin tonnin vitun mikroskoopin että mä voin löytää noita vitun matoja ja ei löytynyt yhtään"

  TubecracyTubecracy13 päivää sitten
  • 🤣😂😂

   Euforia RushEuforia Rush2 päivää sitten
  • Tää on mun mielest täs ohjelmas hienoa et ollaan totakin mieltä, eikä heti hypätä näihin juttuihin mukaan silleen et ne uskotaan totuutena :D

   RätsäRätsä13 päivää sitten
  • Se oli tonnin mikroskooppi

   Heinrich MüllerHeinrich Müller13 päivää sitten
 • Lapsellista arvostella ihmisten ulkonäköä ja enpä tiedä onko herroilla siihen edes varaa ;) Junnulla vaikuttaa järjen valo välillä vielä vilkuttavan!

  annemirjamiannemirjami13 päivää sitten
  • @ziko6666 Ensiksikin, täällä ei tunnu olevan nyt lainkaan käsitystä siitä, mitä nuo trendaavat videot tarkoittaa. Ei myöskään siitä, miten tämä vartin välein vaihtuva, maakohtainen status saavutetaan. Laitanpa tähän siis FIbothn oman linkin asiasta: support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=fi

   annemirjamiannemirjami12 päivää sitten
  • Levelin tuomioistuin on ankara, jos harrastat korruptiota. Pääsevät youtuben etusivulle syytteinensä, voi ihmiset sitten miettiä miksi valtio ja muut takinkääntäjät jatkavat touhujaan, totuus ei pala tulessakaan. Hyvä vaan että tuovat julki näitä räikeimpiä keissejä!

   ziko6666ziko666612 päivää sitten
  • @Sethrich Nietzsche Sinäpä sen sanoit!

   annemirjamiannemirjami13 päivää sitten
  • @MeikäPoika Vaikka heidän toimissaan olisikin ja onkin kritisoitavaa, niin "lapsellista" ei ole oikea luonnehdinta.

   annemirjamiannemirjami13 päivää sitten
  • Lapsellista on myös näitten "pilkattavien" toiminta.

   MeikäPoikaMeikäPoika13 päivää sitten
 • Vitut rintakamerasta. Niihin saa kasvojentunnistuksen ja tästä tulee kahta kauheampi poliisivaltio.

  AlexisstonedAlexisstoned13 päivää sitten
 • 1:19:54 tube ei anna ees löytää tota koko videoo :,D

  Kai-Erik NuutinenKai-Erik Nuutinen13 päivää sitten
 • Miettikää kumpi on nolompi/vaikeampi tilanne myöntää olleensa väärässä: 1. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu todelliseksi. 2. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu huijaukseksi, mukaanlukien rokotus, jonka 90 pinnaa on käsi ojossa käynyt itseensä piikityttämässä.

  HenteriHenteri13 päivää sitten
 • #6TRENDAAVISSA ~~~~~~~~~~~~~~~ Aikalinkit biiseihin: Vieraiden; 2:33:51 2:58:33 JunnuMayn biisu: 1:48:31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ayyyy siin muutama ainaki :D

  ziko6666ziko666613 päivää sitten
 • Nuo mustat mikroskoopissa näkyvät langat ovat muista kuiduista poiikkeavan värisiä kuituja eikä mitään "matoja". Vähän tolkkua juttuihin kiitos!!

  Aina VarmaAina Varma13 päivää sitten
 • "Kaikki hallitukset ovat pohjimmiltaan salaliittoa *ihmisen* *ylivoimaisuutta* vastaan: sen ainoana pysyvänä päämääränä on sortaminen ja rampauttaminen. Jos se on aristokraattinen, niin se pyrkii suojelemaan vain laissa ylempää ihmistä tosiasiallisesti ylempää vastaan; jos se on demokraattista, se pyrkii suojelemaan kaikin tavoin alempiarvoista ihmistä molempia vastaan. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on tehdä ihmisistä kurinalaisia pakolla, tekemällä niistä mahdollisimman samanlaisia ​​ja riippuvaisia ​​toisistaan, etsiä ja torjua omaperäisyyttä heidän keskuudessaan. Kaikki, mitä se voi nähdä alkuperäisessä ideassa, on potentiaalinen muutos ja siten hyökkäys sen oikeuksiin. Vaarallisin hallitukselle on ihminen, joka kykenee ajattelemaan asiat itse, ottamatta huomioon vallitsevia taikauskoja ja tabuja. Lähes väistämättä hän pääsee johtopäätökseen, että hallitus, jonka alla hän asuu, on *epärehellinen* , *hullu* *ja* *sietämätön* , ja joten jos hän on romanttinen, hän yrittää muuttaa sitä. Ja vaikka hän ei olekaan henkilökohtaisesti romanttinen, hän on erittäin sopiva levittämään tyytymättömyyttä niiden keskuudessa, jotka ovat." - HL Mencken

  Anna-LeenaAnna-Leena13 päivää sitten
  • @Farhan Piruzdelan "Joka vaihtaa vapautensa turvallisuuteen, menettää molemmat." - Benjamin Franklin, amerikkalainen antifederalisti... Kyllä valtiolla on aivan perusteltu tehtävä. Se lain- ja oikeudenmukaisuus vaan kerta toisensa jälkeen pääsee unohtumaan. Feodalismissa kuninkaallisilla ja aatelisilla oli sentään jumalanpelko takaraivossa, joka rajoitti sitä mielivaltaa, joka sillonkin rehotti. Nyt kun perustuslaeilla ja länsimaisilla oikeusperiaatteilla pyyhitään pöytää, pitäisi kansan muistaa, että ME ("We the people") olemme valtion päärahoittaja. This is the great awakening, Logos is rising! Tervetuloo turuille ja toreille.

   Kuuppa FINKuuppa FIN12 päivää sitten
  • @Farhan Piruzdelan So true.. .Puuttuu maskilampailta,- joiden perimmää sorkitaan täysin tietämättömällä ja tutkimattomalla injektiolla. ELI KADOKSISSA ON oma luonne 'persoona' sielu' mieli'näkemys'aistimus'epäilys'kyseenalaistamisen taidot'ja yksilöllisyys..rohkeus ja terve ymmärrys uhkakuvien/piikin vaarojen haitoista tulevaisuudessa..

   Hartsa RingHartsa Ring13 päivää sitten
  • Surullisinta on se että suurin osa ihmisistä toimii omaa ihmisyyttään vastaan sillä ehdolla että pysyvät turvassa.

   Farhan PiruzdelanFarhan Piruzdelan13 päivää sitten
 • Halonen tosiaan vei Suomen poliittiset suhteet Yhdysvaltoihin pohjamutiin. Onneksi ei saanut kutsua Valkoiseen Taloon, niin ei tarvinnut hävetä Suomen presidenttiä oikomassa Bushin kravattia toistamiseen tai sitä, ettei äärivasemmistolaisella Halosella olisi ollut siellä mitään järkevää sanottavaa eikä rakentavan yhteistyön eväitäkään USA.n kanssa.

  Aina VarmaAina Varma13 päivää sitten
 • Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

  Mirka SavolainenMirka Savolainen13 päivää sitten
 • Tehkää erillinen Kooste Petterssonin kommenteista! Veti nippuun tän koko homman siihen tyyliin, mikä uppoaa suurempaankin yleisöön.

  Tp KTp K13 päivää sitten
 • Ei ne kalliit laitteet auta , jos niitä ei osaa käyttää.Kattokaa uusin merirosvo jakso

  T RT R13 päivää sitten
 • Teitte ne maski/testitikkujen tarkastelun ihan perseestä.Noi "madot" näkyy jopa puhelimen kameralla

  T RT R13 päivää sitten
 • ~@15:40 Olisipa kiva tietää, mitä hän sanoi poliiseille.

  Simon J. KokSimon J. Kok13 päivää sitten
 • Se vanha mies lopussa puhu todella hienosti siitã, ettâ perustuslakiin pitää nojautua aina! Muuten ulkomaalaiset tahot voi ottaa ne pois suomen kansalaisilta ja mitä muutakaa ihmisellâ on kuin omat oikeutensa ja vapautensa?

  Farhan PiruzdelanFarhan Piruzdelan13 päivää sitten
  • Jenkeil on antifederalisti- liikkeellä pitkä historia ja republikaaninen, eli tasavaltaan ja perustuslakiin pohjaava valtiomuoto ihan syystä. Euroopassa ei edes muisteta minkä takia Magna Carta edes alunperin kirjoitettiin. Perustuslain tärkein tehtävä on turvata yksilönoikeudet ja toimia lakina valtiolle - ei kansalle. Näin ajatteli Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja muut antifederalistit kautta aikojen.

   Kuuppa FINKuuppa FIN12 päivää sitten
 • ohjasipa poliisin toimia valkohatut tai mustahatut, lopputulema tuosta on että poliisin virka tulee muuttumaan. luottamus on nyt mennyt, mikä on ihmisyydelle hyvä asia. ihmisten ei olisi koskaan pitänytkään luottaa poliisiin

  Timo HaikarainenTimo Haikarainen13 päivää sitten
 • #9 Trendaavissa! Edit: Nyt #6

  Lännen NopeinLännen Nopein13 päivää sitten
  • 7

   SuicideApple2772SuicideApple277213 päivää sitten
 • Loppu biisi on niin rip-off *Fugees - Ready or Not (Official Video)* go figure.

  MABUS SUBAMMABUS SUBAM13 päivää sitten
  • Iha eka kerta kyllä, kun räppi biisin biitti sämplätään. 🤔

   HikikoppiRecHikikoppiRec13 päivää sitten
 • Awwww... Kissa💖💖💖

  Maria FlinckMaria Flinck13 päivää sitten
 • Valitkaa Päivän Mulkvist🙃

  Pekka KarjalainenPekka Karjalainen13 päivää sitten
 • ❤️☀️👍upee biisi ja hienoo puhetta tältä "kokeneemmalta mieheltä" elämästä✌️

  Niko SironenNiko Sironen13 päivää sitten
 • Hyvää duunia Leveli! Mutta kun näytätte videoita koittakaa hillitä omaa puhetta ettette puhuisi ristiin videon kanssa silloin saisi helpommin selvää sekä olisi mukavempi seurata. Muuten hommat sujuu useimmiten hyvin ja hauskasti kiitos! 🙂

  NollegeeNollegee13 päivää sitten
 • Kiitos Slim, mielettömästä haastattelusta! olet todella lahjakas haastattelija, oli ilo kuunnella! 😀👍

  amir samir s14 päivää sitten
 • Leveli nostaa levelin aina uudelle tasolle. Asiassa kuin asiassa.

  Totuuden TorviTotuuden Torvi14 päivää sitten
  • Kertokaa joku nyt miehelle et sil on Sennheiserit väärin päin.

   mmpj twodmmpj twod4 päivää sitten
 • Raija Toivianen on Salen ex.

  Matti ValtonenMatti Valtonen14 päivää sitten
 • luuletteko te että oikeesti ihmiset kuuntelee teitä tai ketään muutakaan ihmiset on heikkoja ajattelemaan itse pidemmälle ku sen mitä näkee jne ja liian syvällä valheessa samaku yrittäisitte tulitikulla lentää avaruuteen ihmiset on sokeita ja uskontoa ja hengellistä maailmaa pilkattu,aivopesty,manipuloitu niin pahasti valheelisesti ja väkisin ku tietynajan jtn liian pitkää tuputetaan ja pakotetaan käännytään vastaan erilaisilla ohjelmilla piilomainontaa ja aivopestää kaikki mt sairauden on tarkoituksella aiheutettua että teolliset lääkkeet menestyy ja rikkaat ja sijoittajat ja johtajien helpompi kontrolloida ku mieli paskana kassa lipas täyttyy samalla mitä sitten jos omaa rotua kohdella kaltoin kunhan rahaa löytyy ja luonto tuhoutuu ja unohdetaan itsemme ja se mikä oikeesti hyvää ja kaunista ja ihmisille parasta ylikansoitetaan jotta voidaan teurastaa kuin lehmän tai sian jne MUTTA PAINOTTAEN OIKEIN ISOLLA JATKAKAA SAMAAA MALLIA JONKUN ON AIKA PUHUA ITE YRITÄN KERTOA MYÖS PARHAANI MUKAAN KAIKILLE KAIKEN ja jos ei mieli kestä hajotkoo ja seotkoo jos ei ole valmis hyväksymään että maailma ei ole sitä mitä se väitetään olevan ja EI OLE HULLUA USKOA HENGELLISEEN MAAILMAAN MUTTA EI OLE TERVETTÄ UNOHTAA FYYSINEN MAAILMA JA ELÄÄ ja mitä järkee puhua suomenpuolesta on aika puhua totuudesta ja valheesta ja oikeasta ja väärästä joudun sen verran muokkaamaan sanojani että toivottavasti sama meno jatkuu vielä poliisien ja valtioitten osalta kohta on pakko ihmisten herätä tai sit enemistö niin aivokuolleita että antaa kaiken vaan tapahtua eikä mieti vaihtoehtoisia syitä ja ihmisille manipuloidaan panemaan ja lisääntymään kuin mitkäkin hiiret ja sit ku ylikansoitettu luodaan geenimuuntelu ruokaaja rokotteita millä vähentää lisääntymiskykyä ja täytyy vielä lisätä tähän kaikki mitä näistäkin podcasteista nähny tai kuullu ei oo tullu mitään uutta mitä en ois jo ite tajunnu ainoastaa laajemmin kerrottuna mutta ei uutta tietoa

  mystical secret lifemystical secret life14 päivää sitten
  • Ei mitään hätää, kyllä jopa tässä takapajuisessa maassa Jussikin vielä huomaa, ettei suota kannata turhaan kuokkia, vaan herroillekin on paikkansa.

   Kuuppa FINKuuppa FIN12 päivää sitten
  • Hyvin todettu..👍

   Hartsa RingHartsa Ring13 päivää sitten
 • rintamalle oli pakko mennä,muuten valtio teloitti karkurina.

  jani korhonenjani korhonen14 päivää sitten
  • Statism, the most dangerous religion.

   KuusiKuusi14 päivää sitten
FIboth