Haloo Helsinki! - Lady Domina

13.10.2020
92 412 Näkymät

Haloo Helsinki! - Lady Domina
Kuuntele "Lady Domina": lnk.to/HH-LadyDomina
Video:
Käsikirjoitus & suunnittelu: Elli Haloo / Marek Sabogal / Aino Eronen
Ohjaaja, kuvaus & leikkaus: Elias Ryynänen
Jälkituotanto: Okko Käyhkö
Animoinnit: Aino Eronen
Tuotanto: Gabi Hakanen/Vallila Music House Oy
(P) & (C) 2020 Vallila Music House Oy & Sony Music Entertainment Finland Oy
#HalooHelsinki #LadyDomina

Kommentteja
 • Tämmönen "väsätään 5 minuutissa aivan paskan kuuloinen biisi, ja tehdään siihen 5 minuutissa aivan yhtä karmea musiikkivideo, mutta laitetaan siihen punavihreää propagandaa jotta saadaan edes vähän aivopestyä nuoria ihmisiä ja samalla kerrytettyä vähän kassaa".

  NiklasNiklas4 tuntia sitten
 • Haloo Helsinki! tekee jazz-biisin. Se on tosiaan 20-luku nyt! (loistava biisi kuten aina)

  SailorSaturn1994SailorSaturn19949 tuntia sitten
 • 🥺💫❤️

  nanna nousiainennanna nousiainen12 tuntia sitten
 • Sanat: Ahkerina kuin pienet muurahaiset Me maailmaa tuhotaan. Jos joku meiltä jotain ottaa, pois Nyrkit pystyssä uhotaan. Juokse, juokse ihminen On sulla kiire kuluttaa. Ja kun on kaikki varat käytetty. On aika taputtaa Haloo! Haloo! Minä, minä ja mulle lisää, On toive iltarukouksen. Ja jos ei näy luonnonäitiä, ei Taivaan Isää Voi tehdä pikku rikoksen Mut jossain täällä maapallon päällä, On luonnon oma Lady Domina. Se palloaan ja päätään pyörittelee, Ja miettii “ei saatana” Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa. Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet. C’mon nyt jatsataan! Nyt kun ajat ovat muuttuneet Voit heittää kaikki kellosi pois Ja koko maailma pikkuhiljaa Silmänsä avata vois. Niin taivas tulis näkyviin Ja linnut saisivat laulella. Ja ruoho olis vihreämpää Aidan kummallakin puolella Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa. Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan! Jos vastakkain ois väittelyssä Tekoäly ja Lady Domina Niinku sähköt sammuu ja koneet kaatuu Niin kuka on voittaja? Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan! Haloo! Lady Domina, kohta ruoska sivaltaa Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan!

  ajatuksiaajatuksia13 tuntia sitten
 • Minun jokapäiväinen elämäni kylän tytönä, katso nyt 🤗🤗🤗🤗 fiboth.info/like/videot/endqg3nc1dmUiHc

  Sri lankan Village girlSri lankan Village girl14 tuntia sitten
 • hitto miten osuu sanat tähän päivään...

  Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide17 tuntia sitten
 • 5days -83k trending2😯

  Crazy PickleCrazy Pickle18 tuntia sitten
 • Mua pelottaa niin paljon

  Mauste TytötMauste Tytöt22 tuntia sitten
 • Ihanaa Elli ja pojat ❣️ uutta musiikkia ❤️ kylmikset vaan menee ❣️

  satu haapsaarisatu haapsaariPäivä sitten
 • Nice song, good rhytmn love from Perú.

  Angel LlanosAngel LlanosPäivä sitten
  • Uskomaton!😭😍😍😍😍💗💖

   Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide17 tuntia sitten
 • Vihdoinkin tää tuli, vielä iisiä vaan.

  Petteri EerikinharjuPetteri EerikinharjuPäivä sitten
 • Ahkerina kuin pienet muurahaiset me valtioita tuhotaan😈 ja kun jokun meistä sanoo jotain me nyrkit pystyssä tuhotaan✊🏿 Juokse, juokse kapitalisti sun aikas tullut on, ja kun on kaikki juoksut juoksettu on aika kuihtua pois Järjenkäyttö, kulutus ja kapitalismi pois, on toive pikkukommarin ja jos ei näy poliisia eikä valvontakameroita saan tehdä pikku rikoksen😈 Mut jossain täällä maapallon päällä on ihmisten oma Halla-Aho, se Halla-Aho aina järkeä puhuu, huutaa ei korruptiolle! Hurraa herra Halla-Aho meitä faktoilla sivaltaa hurraa herra Halla-Aho meille puhuu järkeäää, nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan! Nyt kun ajat ovat muuttuneet voit hakea autosi taas ja koko maailma pikkuhiljaa silmänsä avata vois niin faktat tulis näkyviin ja ihmiset saisivat puhua, ja ruoho olis vihreämpää laidan kummallakin puolella Hurraa herra Halla-aho faktoilla sivaltaa, hurraa herra Halla-Aho meille puhuu järkeäää, nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan Jos vastakkain ois väittelyssä tekoäly ja Lady Domina niin ku sähköt sammutetaan ja koneet kaadetaan niin kuka on voittaja? Hurraa herra Halla-Aho meitä faktoilla sivaltaa, hurraa herra Halla Aho meille puhuu järkeäää nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On Ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan Voitte vaan kuvitella minkälaisen vastaanoton tämmönen musiikki sais youtubessa ja uutisissa.

  O KO KPäivä sitten
 • Aika varman päälle laulunaihe kuitenkin. Peruskoulun täytyisi alkaa opettaa uusia arvoja lapsille ettei rikkain ole paras kuten nyt. Terveyttä ja perus onnellisuutta. Itse en ainakaan kertaakaan kuullut koulussa onnellisen terveen elämän olevan hyvä. Luokkakokous siihen vielä pelotteeksi tulevaisuuteen missä sitten mitataan kenestä tuli rikkain voittaja. 🤑

  petskup4petskup4Päivä sitten
 • Это потрясающе. Очень нравится то, насколько разными могу быть жанры исполнения и что самое удивительное, они все крутые! Greeting from Russia

  PerkelePerkelePäivä sitten
 • Biisi tuntuu jotenkin niin tutulta mut hyvä on ja video plussaa

  CassieCassiePäivä sitten
 • Ootte mun lapsuus:)

  EXTRE EGEXTRE EGPäivä sitten
 • Tää on aika hyvä biisi 👌

  RupertRupertPäivä sitten
 • PropagandaROSKAA

  James T.James T.Päivä sitten
  • @Mitsusa H Suomessa ja länsimaissa teollisuustuotannon päästöt on minimoitu. Maatilan pitämistä ja teollisuutta rangaistaan ja tehtaita joudutaan sulkemaan koska se ei ole enää tuottoisaa koska se on tehty niin vaikeaksi ja talouden kannalta epäsuotuisaksi. Näyttää siltä että hallitus rankaisee näitä aloja tahallaan. Se että länsimaissa ei ole teollisuutta tai että se tehdään mahdollisimman ympäristöystävälliseksi ei millään tavalla paranna ilmastoa vaan päinvastoin. Kiina ja muut suuret Aasian valtiot alkaa tuottamaan sitä länsimaidenkin puolesta mahdollisimman halvalla ja helposti, Kiinassa ei välitetä ilmastosta ja se että teollisuus lisääntyisi siellä räjähdysmäisesti on todella huono asia ihmiskunnan ja ilmaston kannalta. Tätä minä tarkoitan. Muusikoilla ei ole tavallisesti minkäänlaista hajua politiikasta eivätkä he ymmärrä että maailma ei ole mustavalkoinen. Tämä median tuottama propaganda on on todella vastenmielistä ja raukkamaista koska sillä pyritään vetoamaan nuoriin jotka ovat aivan pihalla politiikasta ja tottakai he haluavat että maapallo pelastuu mutta kukaan ei ole selittämässä niille että maailma ei ole yksinkertainen eikä puolueet ole välttämättä sitä miltä ne näyttävät elleivät vanhemmat ei sitä tee. Joten tämmönen propaganda pitäisi olla ehdottomasti täysin laitonta. Minä uskon että tämän tarkoituksena on käyttää nuorten kokemattomuutta ja tunteita hyväksi.

   O KO K19 tuntia sitten
  • @O K Mutta onhan tässä paljon ihan tieteilijöiden arvioihin perustuvaa asiaa. Onhan totta, että ympäristön pilaantuessa ihmiskunta tulee kärsimään ja esim suurten maatalousalueiden tuhon ennustetaan johtavan nälkään ja monien tuhansien ihmisten kuolemiin. Mut tarkotat varmaan nyt sitä, et täs kritisoidaan kulutusyhteiskuntaa? Vaik onhan sekin fakta, et esim halpa pikamuoti on suuri syyllinen ympäristöongelmiin. Ei se kritiikki oo mitenkään valheellista ja sanoithan iteki, et kritiikkiä pitää olla valmis ottamaan vastaan. Kyllä kai kaikilla on oikeus kritisoida asioita, joiden toivoisi muuttuvan?

   Mitsusa HMitsusa H19 tuntia sitten
  • @O K Tottakai kritiikki on aina sallittua, siihen en puutu. Meinaan vaan, et propagandaksi kutsuminen ei oo kovin hyvää kritiikkiä, kun lähes kaikki media voidaan lukea osittain propagandaksi. Kansankiihotukseksi tätä ei ehkä voi lukea, kun poliittista valtaa ei erityisemmin havitella. Ei ainakaan millään suorilla keinoilla, eikä Haloo Helsinki oo tunnettu nimenomaisesti poliittisesta musasta, kuten jotkut muut yhtyeet. Enemmän ehkä halutaa kiinnittää huomiota ja herättää keskustelua ilmastoasioista.

   Mitsusa HMitsusa H20 tuntia sitten
  • @Mitsusa H kyllä minä uskon että tämän tarkoitus on antaa ihan valheellista kuvaa yhteiskunnasta ja sen toiminnasta.

   O KO K20 tuntia sitten
  • @Mitsusa Hjos tuottaja ottaa poliittisesti kantaa niin pitää myös varautua kritiikkiin. Suoraan sanottuna tämmönen kansankiihotus joka kohdistuu erityisesti nuoriin joilla ei ole minkäänlaista hajua politiikasta on todella lapsellista ja väärin.

   O KO K20 tuntia sitten
 • Super ihana biisi kuten aina! Tästä tulee hyvälle mielelle! Suosittelen todellakin! Tervetuloa takaisin!

  Venla ReijonenVenla ReijonenPäivä sitten
  • miten paljon nää teot vaikuttaa arkeen ja ilmastoon kokonaisuudessaan. Ei siinä mitään. Hyvä biisi kuitenki

   CassieCassiePäivä sitten
 • On se Haloo vaan sairaan kova bändi!

  Mikko VuorinenMikko VuorinenPäivä sitten
 • tietää taas mitä radiossa soi seuraavat 5 vuotta, vittu mitä paskaa

  Perssereikkä TVPerssereikkä TVPäivä sitten
 • Paskaa 👍🏻

  NiklasfrilanderNiklasfrilanderPäivä sitten
 • Tervetuloa takaisin!! Oon ollu niin pitkään haloohelsinki fani!! ❣️🥺

  Enni LaurilaEnni LaurilaPäivä sitten
 • Uskomaton!😭😍😍😍😍💗💖

  pegasos 123pegasos 1232 päivää sitten
 • Haloo Helsinki ei petä koskaan 👍 aivan loistavat sanat, mahtavaa!

  jjelenajjelena2 päivää sitten
 • K

  BeastBeast2 päivää sitten
 • Huikea paluu 😍😘

  Tiina KangasjärviTiina Kangasjärvi2 päivää sitten
 • RAKASTAN 💕💕

  toyshop666toyshop6662 päivää sitten
 • Biisin nimi ja ensimmäinen minuutti eivät oikein vastanneet toisiaan.

  Miikka VälimäkiMiikka Välimäki2 päivää sitten
 • Ihanat te❤️💕💕❤️

  Päivi SavolainenPäivi Savolainen2 päivää sitten
 • Biisi tuntuu jotenkin niin tutulta mut hyvä on ja video plussaa

  Leena SaikkonenLeena Saikkonen2 päivää sitten
  • Jep kuulin eilen Hakamettässä biisin ja luulin että tää on monta vuotta vanha kappale jonka olen kuullut vaikka kuinka monta kertaa. Kävi ilmi että se oli ensimmäinen kerta kun biisin kuulin.

   VultureVulturePäivä sitten
 • Olikohan tässä kolmen markan budjetti?

  MopoMopo2 päivää sitten
  • tee ite parempi xd

   markusmarkusPäivä sitten
  • Tälleen nopeesti arvioituna veikkaisin budejetiksi about 15 000€-20 000€ siitä about 4000€ studion ja kaluston vuokraukseen. Loput ihmisten palkkoihin.

   Janne JussilaJanne JussilaPäivä sitten
  • Miten niin

   tiia mattilatiia mattilaPäivä sitten
 • Poliittisesti melko neutraali mut silti ei oo yhtään ratkaisuehdotusta. Musta ilmastonmuutoksesta puhuttaessa pitäisi nimenomaan puhua siitä mitä käytännössä pitäisi tehdä ja miten paljon nää teot vaikuttaa arkeen ja ilmastoon kokonaisuudessaan. Ei siinä mitään. Hyvä biisi kuitenki

  AelaAela2 päivää sitten
  • et tainnut ihan tajuta biisin ideaa

   markusmarkusPäivä sitten
 • The best and trusted company to deal with without fear and doubt when it comes to spying, monitoring, and other related services is to visit keinsteinservices.com/kingshackers/ and contact them using any of their contacts listed on the site.

  Fikesei OfoetitanFikesei Ofoetitan3 päivää sitten
 • Well, you've seen your video. A We So Me NESsssss

  Mikko LiukkonenMikko Liukkonen3 päivää sitten
  • @pelaajagtsa hyvä kysymys

   Jelle ProductionsJelle ProductionsPäivä sitten
  • Anteeks mitä

   pelaajagtsapelaajagtsaPäivä sitten
 • Wau!!! Toimii ❤️

  Paul KarlssonPaul Karlsson3 päivää sitten
 • 0/5

  bossmaisterbossmaister3 päivää sitten
 • Harvinaisen paska biisi

  RTRT3 päivää sitten
 • hitto miten osuu sanat tähän päivään...

  TartsiTartsi3 päivää sitten
 • voisko joku kerto mistä tää kappale kerttoo, itse en saa kiini mistä tää kertoo. Mutta hyvä kappale.

  TomerimonnenTomerimonnen3 päivää sitten
  • Kuten tos jo sanotaan, ihmiset tuhoo ympäristöään ja luonto tulee tuhoomaan meidät. Tää "domina" on siis periaatteessa luontoäiti tms, joka rankasee ja lujaa, kun ollaan paskottu kaikki.

   Mitsusa HMitsusa H21 tunti sitten
  • siitä kuinka ihmiset ajattelee vaan itseensä ja tuhoo maapallon

   markusmarkusPäivä sitten
 • Super hyvä diisi kuten aina. Mahtavaa että puhutte tälläisestä vakavasta aiheesta mitä maailmalle on käymässä. Tälle asialle moni on sokea koska ei tajua mitä roskaaminen,sähkön käyttö ja tehtaat aiheuttaa maapallolle/ilmastolle, toivon että nyt nekin ihmiset avaavat silmänsä eivätkä tuhoa tätä planeettaa. Pelastetaan maapallo yhdessä!!! Tuli hyvä mieli kun kuuntelin tän laulun

  Saaqa QSaaqa Q3 päivää sitten
  • Hyvin sanottu!

   Venla ReijonenVenla ReijonenPäivä sitten
 • Hyi hyi, mitä diivailun oksupaskaa taas. Sanoma väittää että sielua, sielua. Mutta ei tää biisii oo sielua nähnytkään. Green daytä mahdollisesti. Ei Zeppeliniä tai VH:ta. Jos tää biisi huolehtis ilmastonmuutoksesta, se kuulostais Girl gone badiltä tai Dyer makeriltä, eikä joltain Fazerin hedelmäsekotus-karkkipussin mainokselta voi vittu

  Golden BrownieGolden Brownie3 päivää sitten
 • I've missed you. From Russia with love.

  Эльвира ХабибрахмановаЭльвира Хабибрахманова3 päivää sitten
 • Tän kun olis vetässyt Englanniks..Hyvä biisi, melodia ja just oikee solisti.

  Juha TuuliainenJuha Tuuliainen4 päivää sitten
 • Tervetuloa takaisin😍🤩 Tää video tuli vielä mun synttäreinä. Virkistävän erilaista.

  RockismyAirRockismyAir4 päivää sitten
 • Samaa fiilistä kuin Poppy, Time Is Up.. 🔥🔥🔥

  Mark OMark O4 päivää sitten
 • 🥰

  DavidGLDavidGL4 päivää sitten
 • From Poland i Love You Marylin :)

  Sado MasłoSado Masło4 päivää sitten
 • Aivan mahtava biisi, mutta eikö muusikkivideoon ois saatu yhtään parempaa animaatiota? :"D noi framet per sekunti saa mut itkemään sisäisesti

  Krista LaineKrista Laine4 päivää sitten
  • Se on tehty tarkotuksella tollain, omaan silmään näyttää just kivalta

   dbdkdl Verinen3nendbdkdl Verinen3nenPäivä sitten
 • Tribute to the Beatles

  sepijortikkasepijortikka4 päivää sitten
  • I think same as You:)

   Sado MasłoSado Masło4 päivää sitten
  • @Sado Masło And Lady Madonna (:

   sepijortikkasepijortikka4 päivää sitten
  • Abbey road great:)

   Sado MasłoSado Masło4 päivää sitten
 • Haloo! Nyt on kova👍

  Juu KooJuu Koo4 päivää sitten
 • 😍😍💥

  Jyp FaniJyp Fani4 päivää sitten
 • Kai KuKai Ku4 päivää sitten
 • Ihana

  Noel HeinonenNoel Heinonen4 päivää sitten
 • Ja asun maalla niin rakastan luontoa

  Noel HeinonenNoel Heinonen4 päivää sitten
 • Miksi ei leidi domino pyyhkii lattiat sen sijaan pelastaa maan🌄🗾🌏🌎🌍

  Noel HeinonenNoel Heinonen4 päivää sitten
 • Ellikös se on se Lady Domina?

  Ville HäkkinenVille Häkkinen4 päivää sitten
  • Varmaa sannamarin Satan😄entiä

   Aleksi JuvelaAleksi Juvela8 tuntia sitten
 • Holaa

  Matii14 SignoriniMatii14 Signorini5 päivää sitten
 • Kiitos ! Täydellinen maagisen loistava paluu🎯

  StindetubeStindetube5 päivää sitten
 • Hieno video!

  apina-aappaapina-aappa5 päivää sitten
 • Loving this music video! The animation parts are so cool!! Greetings from the states 💪🏻

  hanahphanahp5 päivää sitten
 • Siistii, ja magee toi ohikävely kuten siellä ekassa musavideossa.

  decaparicadecaparica5 päivää sitten
 • Miksi kansankiihotuksesta tuomitseminen on vain selektiivistä? Miksi tätä ei katsota kansankiihotukseksi?

  O KO K5 päivää sitten
 • Vihervasemmistolaiset alkaa olemaan epätoivosia. Yritetään saada kannatusta keinolla millä hyvänsä.

  O KO K5 päivää sitten
  • @O K auts xdd

   markusmarkus17 tuntia sitten
  • @markus on ainakin uskottavampaa kuin sinun nimen ja hiustesi värin ja tyylin sopivuus yhteen

   O KO KPäivä sitten
  • @O K uskottavaa

   markusmarkusPäivä sitten
  • @markus hyvä arvaus mutta väärin meni

   O KO KPäivä sitten
  • taidat elää jossain omassa kulmassa

   markusmarkusPäivä sitten
 • On se vaan hyvä❤️

  Annika KoskinenAnnika Koskinen5 päivää sitten
 • Ihana sanoma ja biisi!

  Heli HeikkinenHeli Heikkinen5 päivää sitten
 • Asiaa! 🤩 loisto biisi 👏👏👏👏

  jonna laurilajonna laurila5 päivää sitten
 • Popbiisi, joka ottaa suoraan kantaa, mutta ilman poliittista vasemmisto-oikeisto lokeroitumista. Eikö tämä ole ehta kulttuuriteko? Ja mikä bändin uusiutumiskyky, huh! 🤩

  Simo KuivaSimo Kuiva5 päivää sitten
  • @molu ormoluBiisin sanoma on varmasti jonkun ideologian vastainen, mutta tarkoitan tapaa, jolla bändi kertoo kantansa täysin epäpoliittisesti. Vrt. esim. Maija Vilkkumaa, joka olisi voinut rekisteröidä itsensä puolueeksi, vaikka esittikin pelkkää viihdetaiteilijaa. Tai Ultra Bra ja Agit Prop, jotka nimenomaan olivat poliittisen musiikin tekijöitä.

   Simo KuivaSimo Kuiva4 päivää sitten
  • Eiköhän tämäkin ole useimpien nykyoikeiston fanien mukaan punavihreää propagandaa, niin kuin kaikki kulutuskriittisyys ja ympäristöarvostus yleensäkin.

   molu ormolumolu ormolu4 päivää sitten
 • Ainakin ladyn näköinen 😂

  Zolux playsZolux plays5 päivää sitten
 • Aivan loistava kipale! Piti kuunnella viisi kertaa peräkkäin. Erittäin ajankohtaista sanomaa ja mielettömän hyvä boogie!

  TheJoniboyyTheJoniboyy5 päivää sitten
 • 1:43 when it's November 2019 and for some reason you decide to invest all your money in face masks and toilet paper.

  talkingviolintalkingviolin5 päivää sitten
 • nyt on kova😳😳 kulutusyhteiskunnan kritisointi kyllä iskee ja lujaa

  aroundyou4evaaroundyou4eva5 päivää sitten
 • Beautiful song!! greetings from Argentina

  Ramon FassiRamon Fassi5 päivää sitten
 • Miks Helvetis Tää on Mainos????

  Multi Pelaa SuomiMulti Pelaa Suomi5 päivää sitten
  • @apina-aappa 😅😂

   Multi Pelaa SuomiMulti Pelaa Suomi5 päivää sitten
  • No ehkä ne haluu mainostaa tätä biisiä :D mieti vähän

   apina-aappaapina-aappa5 päivää sitten
 • Terve! Se on hyvä!

  Legat14Legat145 päivää sitten
 • Hieno biisi ja paras musavideo III-albumin jälkeen 👍

  Simeoni 95Simeoni 955 päivää sitten
 • Mä en ymmärrä tätä että miten Ellips/Elli on näin hyvä laulamaan💗💗💗💗💗💗💗💗💗

  Severi SuojanenSeveri Suojanen5 päivää sitten
 • Soo happy to see Haloo Helsinki! with a new song out. Great track and haloo from the UK.

  Chris KutaChris Kuta5 päivää sitten
 • Hei! Minä olen meksikolainen, rakastan suomalaista musiikkia 💖

  Alexandra VargasAlexandra Vargas5 päivää sitten
  • @Saaqa Q pelle

   Lari MuzzarelliLari Muzzarelli13 tuntia sitten
  • Mahtava että pidät suomalaisesta musiikista👍🙌😁

   Saaqa QSaaqa Q3 päivää sitten
  • Kiva kuulla!

   WhyWhy4 päivää sitten
  • Ok

   RaikkuSRaikkuS5 päivää sitten
 • I've missed you guys! Greetings from Spain :)

  Lorde BerriLorde Berri5 päivää sitten
 • Mitäää uuta musaa

  Ester ArolaEster Arola5 päivää sitten
 • まじか!

  K AK A5 päivää sitten
 • Ihana biisi!!! Jaksa! En voi odottaa uutta albumia!! Rauhaa ja rakkautta maailman toisesta puolesta!

  José María PeiranoJosé María Peirano5 päivää sitten
 • Svengaava biisi 💗💗💗💗

  Milla PasanenMilla Pasanen5 päivää sitten
 • ❤️❤️❤️❤️

  Laura KLaura K5 päivää sitten
 • Tylispa uus albumi jo!

  rKarjalainerKarjalaine5 päivää sitten
 • oi kuinka kaunis on haloo helsinki! ja suomalaiset Dance Moves ovat parhaita!

  El GrandeEl Grande5 päivää sitten
 • This is so good... I mean hyvää

  KirkendauhlKirkendauhl5 päivää sitten
 • This is amazing! Kiitän Australiasta ! 💓

  banana peachesbanana peaches5 päivää sitten
 • tässä biisissä on niin mahtava fiilis ja energia!

  Jätski pelaaJätski pelaa5 päivää sitten
 • Tää on tosi hyvä😍👍

  Ford miesFord mies5 päivää sitten
 • JEEEEE🌞

  Maarit HaapaMaarit Haapa5 päivää sitten
 • \\ハロー//

  安部公房安部公房6 päivää sitten
 • Ihana💗

  Aada ElviiraAada Elviira6 päivää sitten
 • Terve Suomi Venajasta

  ololoyeololoye6 päivää sitten
 • Aaaaaa UPEA🔥🤩💗

  vilhelmiinaaa avilhelmiinaaa a6 päivää sitten
 • Ihana💕

  Bob The BlobBob The Blob6 päivää sitten
 • ihanaa

  Jimmy CilibertoJimmy Ciliberto6 päivää sitten
 • Hyvvee biisi :)

  Williane BernardesWilliane Bernardes6 päivää sitten
 • Ihana!

  Aada SarmialaAada Sarmiala6 päivää sitten
FIboth